Meet & Treat
Je eerste consult en gezichtsbehandeling

 

Welke behandeling past bij jouw huidconditie en jouw wensen. 

Welk resultaat mag jij verwachten?

Persoonlijk advies via online huidscanIk wil een vraag stellen...

Waarom een Meet & Treat?

We hebben speciaal de Meet & Treat samengesteld voor jou.  Tijdens deze afspraak hebben wij ruimte voor een uitgebreide intake, huidanalyse en huidscan.  

We snappen dat je het liefste zo snel mogelijk in de stoel wil liggen.  Maar voorafgaand aan de behandeling nemen we met jou een aantal vragen door.  Elke huid is weer anders en om te bepalen wat jij het beste wel of niet kunt doen kunnen wij je vragen of je ergens allergisch of gevoelig voor bent.  Ook het gebruik van bepaalde medicijnen of dat je al eens eerder bepaalde behandelingen hebt gehad en je ervaring hiermee willen wij graag weten.

Heb jij speciale wensen?  Een specifiek huidprobleem?  Of vragen wat je anders kan doen? 

Tijdens het consult gaan we aan de hand van jouw wensen, huidtype en huidconditie samen kijken welke salon- en thuisbehandeling het beste bij je passen.  

En niet onbelangrijk,  je moet je wel lekker voelen bij ons in de stoel.  Ieder zijn persoonlijke smaak.  Tijdens deze Meet & Treat kun jij kennismaken met onze kundige handen en de fijne textuur van onze producten.

Welke behandeling?

De behandeling welke het beste bij jouw huid past en waar jij je ook goed bij voelt,  zetten wij in tijdens deze Meet & Treat. Je zult na deze behandeling direct verschil merken en zien! 

In de behandeling kunnen wij je huid een hele goede oppepper geven en kun je er echt weer even tegen aan.

Heb je daarentegen een huidconditie die je echt wilt veranderen,  zoals met pukkeltjes, lijnen, verslappingen of gevoeligheid?  Dan geven wij je graag een eerlijk advies over ons persoonlijk opbouwend traject. 

 

 

Na de Meet & Treat ontvang je van ons een persoonlijk advies en stappenplan. Een makkelijk te volgen dagelijks ritueel zodat je de behandeling kunt voortzetten thuis en je huid in balans kunt brengen.

3 Weken na de Meet & Treat heb je de 2e afspraak bij ons in de salon.  We willen graag zien hoe je huid heeft gereageerd en geven je huid nog een snelle oppepper. 

 

Onze meest geadviseerde behandelingen tijdens onze Meet & Treat

Natuurlijk kijken we altijd naar wat jouw huid specifiek nodig heeft.  Veel al maken we ook een combinatie van verschillende technieken.

Vakvrouwen, nemen alle tijd, weten waar ze het over hebben Hanneke en Anouk: jullie zijn top! Mijn dochter en ik voelen ons zo op ons gemak bij jullie.

Renate

Vakvrouwen, nemen alle tijd, weten waar ze het over hebben Hanneke en Anouk: jullie zijn top! Mijn dochter en ik voelen ons zo op ons gemak bij jullie.

Renate

Erg netjes en gezellig! Prima lokatie en zeker de moeite waard on eens heen te gaan!

Laura

Alles over huidproblemen…

Waarom IPL bij een acnehuid?

Waarom IPL bij een acnehuid?

Acne behandelen wij met diep reinigende behandelingen, diverse peelingen en microneedling.   Maar wist je dat wij acne ook aanpakken met IPL?dWat doet een IPL behandeling bij acne? Met de IPL behandeling kunnen wij d.m.v. lichtflitsen met een speciaal filter voor...

Lees meer
Professionele peeling voor thuis!

Professionele peeling voor thuis!

Soms wil je thuis, in je eigen badkamer,  je huid ook een behandelen met een professionele peeling.  Meer glow,  minder rimpels.De LOOkX Derma skin repair acid peel is zeer geschikt voor de huid met duidelijke tekenen van huidveroudering. De formule bevat krachtige...

Lees meer
Help!  Puistjes op mijn kin

Help! Puistjes op mijn kin

Je kijkt in de spiegel en daar zie je 'm: een puistje(s) op je kin. Hoewel de één er meer last van heeft dan de ander, wil je er natuurlijk gewoon zo snel mogelijk van af. Ook vraag je je misschien af waarom dat puistje altijd op dezelfde plek lijkt te verschijnen....

Lees meer