Eerste consult & behandeling

Je loopt al een tijdje met een huidwens of huidprobleem rond en misschien heb je al even hier op de website rondgekeken.

 

Welke behandeling is voor mijn huid het beste?

Wij hebben veel keuzes in behandelingen en je wil de beste behandeling en het liefst ook met voor jou zo snel mogelijk resultaat.
Om die keuze stress bij je weg te halen hebben we voor jouw de kennismakingsbehandeling. Tijdens deze afspraak hebben wij ruimte voor een uitgebreide intake, huidanalyse en huidscan.  

Heb jij speciale wensen?  Een specifiek huidprobleem?  Of vragen wat je anders kan doen? 

Tijdens het consult gaan we aan de hand van jouw wensen, huidtype en huidconditie samen kijken welke salon- en thuisbehandeling het beste bij je passen.

En niet onbelangrijk,  je moet je wel lekker voelen bij ons in de stoel.  Ieder zijn persoonlijke smaak.  Tijdens deze kennismakingsbehandeling kun jij kennismaken met onze kundige handen en de fijne textuur van onze producten.

Na de behandeling

Na de behandeling ontvang je van ons een persoonlijk advies en stappenplan. Een makkelijk te volgen dagelijks ritueel zodat je de behandeling kunt voortzetten thuis, je huid in balans kunt brengen en ook daadwerkelijk met elke stap kunt verbeteren.

Als extra nodigen wij je 3 week na de behandeling bij ons in de salon.  We willen graag zien hoe je huid heeft gereageerd en geven je huid nog een snelle oppepper. 

 

Hoe lang duurt de behandeling?

Voor de 1e kennismaking reserveren wij dik anderhalf uur voor je.

Welk resultaat mag ik verwachten?

Tijdens de 1e behandeling gaan we kijken waar je huid behoefte aan heeft.  Onze focus ligt vooral op de vochtbalans,  energie verhogen en eventueel ook kalmeren.  Hoe gezonder je huid,  hoe meer resultaat we kunnen bereiken met specialisaties die dieper in de huid werken.

Heb ik genoeg aan alleen de salonbehandelingen?

Als je je huid echt wilt verbeteren dan zal je je huid thuis ook optimaal aan het werk moeten zetten en verzorgen. Wij gaan je uitleggen hoe je dit het beste kunt doen en welk producten bij jouw huid passen

Ook kijken we naar je leef- en voedingspatroon en adviseren wij,  waar nodig, voor extra suppletie.

Hoe ziet mijn huid er na de behandeling uit?

Ook tijdens de kennismakingsbehandeling willen we je huid aan het werk zetten.  Je huid kan na de behandeling iets roder of roze zijn.  Maar dit trekt snel weg en je kunt gewoon je dagelijkse ritme vasthouden.

Cynthia is een echt een super meid. Ervaren schoonheidsspecialist, sociaal en empatisch. Het is fijn om bij haar in behandeling te zijn!

Anne

Fijne persoonlijke benadering.  

 

Bianca

Erg netjes en gezellig! Prima lokatie en zeker de moeite waard om eens heen te gaan!

Laura

Heb je nog een vraag?

4 + 8 =