Acne

Ja hoor,  het is net of je weer in de puberteit bent.  Nooit gedacht dat je er nu last van zou krijgen. 

Pukkeltjes, puistjes, talgbultjes.  Je blijft maar bezig om je huid schoon te maken en er zoveel mogelijk af te blijven.  Maar het is toch geen gezicht om nu nog met witte kopjes en rode bulten op je gezicht rond te lopen?

Onder invloed van hormonen kun je ook rond je 40ste last krijgen van acne.  Samen met eventuele stress, medicijnen en bijvoorbeeld darmklachten heb je de ideale voedingsbodem voor een onzuivere huid.

Je huid grondig schoonmaken, puistjes uitknijpen of er juist niet aan zitten.  Elk middeltje heb je al geprobeerd maar toch kom je er niet vanaf..

Wij gaan je helpen aan een mooie egale huid!

Er is echt geen reden om nog langer met acne rond te blijven lopen.

Een mooie, egale huid zonder puistjes en pukkeltjes dat is ons einddoel.
Dat je je niet meer hoeft te schamen voor je huid en die moet verstoppen onder een laag make-up.

Je hebt recht op een eerlijk en persoonlijk advies.  Zodat je met onze begeleiding en jouw persoonlijke routine je acne onder controle kunt krijgen.

Jouw huid is straks geen struggel meer, maar iets waar je trots op kan zijn en vol zelfvertrouwen weer kunt laten zien.

 

Acne specialisatie

Door onze acne registratie bij de ANBOS en AGB code worden onze acne behandelingen bij de meeste zorgverzekeraars vergoedt.

Welke behandeling past bij jouw acne huid?

Bij Cosmedisch Instituut Hanneke pakken wij met verschillende specialisaties jouw acne aan. Wij kijken vooral welke behandeling en vooral combinatie van specialisatie voor jouw huid het meest effectief is.

Bij een huid met veel ontstekingen en puistjes zullen wij een andere behandeling uitvoeren dan een huid met talgbultjes en verstopte poriën. Tijdens ons 1e consult  kijken we gericht naar de aantal en soort onzuiverheden en/of onderhuidse ontstekingen en of je huid daarnaast juist droog of een vettige laag heeft.   Heb je al last van littekentjes en vlekjes en heeft je huid hulp nodig bij het herstel.

Met onze holistische kijk pakken we jouw huidprobleem niet alleen vanaf de buitenkant maar ook van binnen aan.

Wat is het resultaat?

De resultaten van een acnebehandeling zijn een diep gereinigde huid met minder ontstekingen, fijne poriestructuur.  En vooral gekalmeerd en een egale huid. 

Meer informatie over acne…

Acne en voeding

Acne en voeding

Wist je dat er een verband is tussen voeding en je huid?  Het zou namelijk heel goed kunnen dat je...

Lees meer