Acne huid

Je huid grondig schoonmaken, puistjes uitknijpen of er juist niet aan zitten.  Elk middeltje heb je al geprobeerd maar toch kom je er niet vanaf…

Als je in de spiegel kijkt zie je 1 of meerdere;

   • pukkeltjes

   • puistjes

   • grove poriën

   • mee-eters

   • talgbultjes

   • litteken(tje)s

Maar iedere dag lijken er wel meer vlekjes, littekens en ontstekingen en puistjes bij te komen.

Hoe ontstaat acne?

Als je last hebt van een onzuivere huid of vette huid met acne dan is belangrijk om te weten wat hier de oorzaak van is.  Vaak begint acne rond de puberteit,  maar ook op oudere leeftijd kun je hier nog last van hebben.

Acne komt in verschillende fases en in verschillende vormen voor en wat voor de een goed werkt, doet voor de ander niets.  Een stress situatie, verandering in je hormonen, medicijngebruik, verkeerde verzorgingsproducten, darmproblemen of krachttrainingen kan je acne doen oplaaien.  Als je weet wat de oorzaak van je acne is, dan kun je hier ook rekening mee houden.

acne

Wij gaan je helpen aan een mooie egale huid!

Er is echt geen reden om nog langer met acne rond te blijven lopen.

Een mooie, egale huid zonder puistjes en pukkeltjes dat is ons einddoel.

Wij zijn van mening dat je je niet hoeft te schamen voor je huid en die moet verstoppen onder een laag make-up.  

Je hebt recht op een eerlijk en persoonlijk advies.  Zodat je met onze begeleiding en jouw persoonlijke routine je acne onder controle kunt krijgen.

Jouw huid is straks geen struggel meer, maar iets waar je trots op kan zijn en vol zelfvertrouwen weer kunt laten zien.

 

Acne specialisatie

Door onze acne registratie bij de ANBOS en AGB code worden onze acne behandelingen bij de meeste zorgverzekeraars vergoedt.

 

Welke behandeling past bij jouw acne huid?

Bij Cosmedisch Instituut Hanneke zijn er verschillende behandelingen mogelijk om jouw acne te verminderen. Wij kijken vooral welke behandeling voor jouw huid het meest effectief is.
Bij een huid met veel ontstekingen en puistjes zullen wij een andere behandeling uitvoeren dan een huid met talgbultjes en verstopte poriën.

Tijdens de acne behandelingen kijken we gericht naar de aantal en soort onzuiverheden en/of onderhuidse ontstekingen en of je huid daarnaast juist droog of een vettige laag heeft.   Heb je al last van littekentjes en vlekjes en heeft je huid hulp nodig bij het herstel.

Wat is het resultaat?

De resultaten van een acnebehandeling zijn een diep gereinigde huid met minder ontstekingen, fijne poriestructuur.  En vooral gekalmeerd en een egale huid.

Jouw start naar een mooie, egale huid

De 1e acnebehandeling voor 97 euro inclusief

  • Een uitgebreide intake

Inclusief levensstijl en gezondheids check

  • Huidscan

We maken foto’s met verschillende belichting zodat we dieper in de huid kunnen kijken.

  • Behandeling op maat

Aangepast op jouw huidtype, huidconditie en huidwens

  • Persoonlijk thuisroutine

Wat kun jezelf doen om je huidconditie te optimaliseren

  • Persoonlijk behandelplan

Welke resultaten kun je verwachten in welk tijdsbestek

Meer informatie over acne…

Waarom IPL bij een acnehuid?

Waarom IPL bij een acnehuid?

Acne behandelen wij met diep reinigende behandelingen, diverse peelingen en microneedling.   Maar wist je dat wij acne ook aanpakken met IPL?dWat doet een IPL behandeling bij acne? Met de IPL behandeling kunnen wij d.m.v. lichtflitsen met een speciaal filter voor...

Lees meer
Help! Puistjes op mijn kin

Help! Puistjes op mijn kin

Je kijkt in de spiegel en daar zie je 'm: een puistje(s) op je kin. Hoewel de één er meer last van heeft dan de ander, wil je er natuurlijk gewoon zo snel mogelijk van af. Ook vraag je je misschien af waarom dat puistje altijd op dezelfde plek lijkt te verschijnen....

Lees meer
Wat is het verschil tussen een pukkel en puistje?

Wat is het verschil tussen een pukkel en puistje?

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en werkt (letterlijk) als een geoliede machine. Ze is dagelijks bezig met het beschermen en reageren op prikkels. Je huid is sterk, elastisch en waterdicht. Het systeem van de huid werkt prima, maar soms gaat het mis......

Lees meer