Acne huid

Je huid grondig schoonmaken, puistjes uitknijpen of er juist niet aan zitten.  Elk middeltje heb je al geprobeerd maar toch kom je er niet vanaf…

Als je in de spiegel kijkt zie je 1 of meerdere;

  • pukkeltjes

  • puistjes

  • grove porieën

  • mee-eters

  • talgbultjes

  • litteken(tje)s

Maar er is echt geen reden om er nog langer mee rond te blijven lopen. Wij kunnen je helpen maar we hebben ook daarbij jouw hulp nodig…

Acne komt in verschillende fases en in verschillende vormen voor en wat voor de een goed werkt, doet voor de ander niets.  Een stress situatie, verandering in je hormonen of krachttrainingen kan je acne doen oplaaien.  Als je weet wat de oorzaak van je acne is, dan kun je hier ook rekening mee houden.

Intake

Tijdens onze intake kijken we niet alleen naar je huid op dit moment maar ook hoe je huid altijd geweest is.  Als we de oorzaak kunnen aanpakken kunnen we sneller en effectiever behandelen.  Daarom nemen we ook vaak je levensstijl en voeding mee in de intake.  Hiermee kunnen we heel duidelijk de behandelmethode kiezen die het beste bij jouw huid en jouw wensen past.

 

acne

Welke behandeltechnieken gebruiken we bij acne?

We kijken vooral welke behandeling voor jouw het meest effectief is.
Bij een huid met veel ontstekingen en puistjes zullen wij een andere behandeling uitvoeren dan een huid met talgbultjes en verstopte porieen.

Aanbevolen Acne Behandelingen

Heb je een pukkeltje en verstopte poriën ?

Basic Acne Treatment

vanaf € 59,50 45 min.

Hier en daar een pukkeltje en onzuiverheden.  Snel een vette, glimmende huid en mee-eters.

Verwijderen van verstoppingen, mee-eters en comedonen zodat deze niet kunnen gaan ontsteken en voor verdere schade kunnen zorgen. Ook leeghalen van ontstekingen zodat deze sneller genezen.

Carboxy Acne Treatment

vanaf € 87,00 45 min.

Versnelt het herstel van je huid waardoor wondjes en vlekjes sneller verdwijnen.

Verstoppingen en onzuiverheden worden verwijderd.  Tevens geeft het Carboxy Mask je huid weer nieuwe energie om pukkeltjes en onzuiverheden te helen. Littekentjes zullen verminderen en verfijnen van een grove huidstructuur.

Heb je (onderhuidse) ontstekingen & puistjes ?

BOOST Acne Treatment

vanaf € 89,50 60 min.

Bij een acne huid met puistjes, ontstekingen,  een dikke huid.

Net als bij de Basic Acne Treatment verwijderen we de onzuiverheden.  Maar gebruiken hier een fruitzuurpeeling met salicylzuur voor het beter exfoliëren en doorbloeding van je huid.  Ook wordt de Coldplasma ingezet voor het tegengaan van de Propioni Acnes Bacterie.

IPL

vanaf € 79,00 | 30 min.

Vernietigen van de Propioni Acnes Bacterie

De huid komt tot rust komt en de acné wordt zienderogen vermindert. Na de behandeling is je huid een stuk rustiger en tevens een stuk minder rood. 

.

Recovery Peel

vanaf € 89,50 60 min.

Bij een acne huid met veel talg, grote ontstekingen, grove poriën en littekentjes.

De peeling werkt diep in de huidlagen om daar voor verandering te zorgen.  Verminderen van talgproductie, verfijnen porie- en huidstructuur en huidstructuur.  Deze wordt altijd in kuurverband uitgevoerd.

Heb je onzuiverheden, vlekjes en littekentjes ?

Carboxy Acne Treatment

vanaf € 87,00 45 min.

Versnelt het herstel van je huid waardoor wondjes en vlekjes sneller verdwijnen.

Verstoppingen en onzuiverheden worden verwijderd.  Tevens geeft het Carboxy Mask je huid weer nieuwe energie om pukkeltjes en onzuiverheden te helen. Littekentjes zullen verminderen en verfijnen van een grove huidstructuur.

Microneedling

vanaf € 107 60 min.

Voor het verfijnen van de huidstructuur, verminderen van vlekken en littekens na acne en verminderen van je talgproductie.

Door microneedling herstellen oude ontstekingen en littekens sneller.  De collageen en elastine aanmaak wordt intens gestimuleerd.  Speciale werkstoffen kunnen diep in de huid de onzuiverheden beter aanpakken.

Vergoeding Zorgverzekeraar

Wij zijn gespecialiseerd in acne  behandelingen.
Door onze acne registratie bij de ANBOS en AGB code worden onze acne behandelingen bij de meeste zorgverzekeraars vergoedt.

Daarnaast is elke week onze BIG geregistreerde huidtherapeut aanwezig. Zij voert alle laserbehandelingen uit.

Meer informatie over acne…

Waarom IPL bij een acnehuid?

Waarom IPL bij een acnehuid?

Acne behandelen wij met diep reinigende behandelingen, diverse peelingen en microneedling.   Maar wist je dat wij acne ook aanpakken met IPL?dWat doet een IPL behandeling bij acne? Met de IPL behandeling kunnen wij d.m.v. lichtflitsen met een speciaal filter voor...

Lees meer
Help!  Puistjes op mijn kin

Help! Puistjes op mijn kin

Je kijkt in de spiegel en daar zie je 'm: een puistje(s) op je kin. Hoewel de één er meer last van heeft dan de ander, wil je er natuurlijk gewoon zo snel mogelijk van af. Ook vraag je je misschien af waarom dat puistje altijd op dezelfde plek lijkt te verschijnen....

Lees meer
Wat is het verschil tussen een pukkel en puistje?

Wat is het verschil tussen een pukkel en puistje?

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en werkt (letterlijk) als een geoliede machine. Ze is dagelijks bezig met het beschermen en reageren op prikkels. Je huid is sterk, elastisch en waterdicht. Het systeem van de huid werkt prima, maar soms gaat het mis......

Lees meer