Droge, vermoeide huid

Trekkerig gevoel en misschien zelfs schilfertjes. Je ziet meer lijnen in je gezicht en wilt vaak overdag creme bijsmeren.

Als je in de spiegel kijkt zie je 1 of meerdere; 

  • droogtelijntjes
  • milia
  • schilfertjes
  • ruwe huid
  • dofheid

Niets vervelender dan een huid die je de hele dag voelt trekken of prikken. Cremes trekken of te snel in of blijven als een vette laag op je huid liggen. Ook droogtelijntjes maken je huid ouder dan dat je bent.

Een droge huid kan verschillende oorzaken hebben. Door een verminderde talgproductie kun je een droge huidtype hebben, maar ook door het ouder worden zal de talgproductie afnemen waardoor je altijd normale huid ineens veel droger kan zijn. Een droge huid is kwetsbaarder en vaak gevoeliger.

Tijdens onze intake kijken we niet alleen naar je huid op dit moment maar ook hoe je huid altijd geweest is.  Als we de oorzaak kunnen aanpakken kunnen we sneller en effectiever behandelen.  Daarom nemen we ook vaak je levensstijl en voeding mee in de intake.  Hiermee kunnen we heel duidelijk de behandelmethode kiezen die het beste bij jouw huid en jouw wensen past.

 

Specialisatie

Door onze specialistische vakkennis en opleidingen zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wetenschappelijke onderbouwde behandelingen.

Wij zijn van mening dat je alle lagen van de huid moet stimuleren en behandelen om het perfecte resultaat te behalen. Het gaat om de balans in het gezicht en het stimuleren van het natuurlijke huidvernieuwingsproces. Wij zijn niet tegen botox en fillers, maar bieden dit niet aan in de salon. 

droge vermoeide huid groningen

Welke behandeltechnieken gebruiken we bij een droge, vermoeide huid?

We kijken vooral welke behandeling voor jouw het meest effectief is.
Bij een huid met veel gevoeligheid en weinig talgproductie zullen wij een andere behandeling uitvoeren dan een gestresste, vermoeide huid.

Aanbevolen Behandelingen

Basic moisture

vanaf 55 euro

Hydrateert, vermindert droogtelijntjes, vermindert trekkerig gevoel.

Reinigen, voeden en kalmeren.

Boost moisture

vanaf 87 euro

Optimale hydratie en opname verhogend met energieboost.

Incl. 2 maskers en
LED Therapy.

Boost Vitality

vanaf 88 euro

Breng je natuurlijk glans terug en intense nieuwe energie.

Vitamine C exfoliatie met Carboxy Oxygel Mask.

Geschikt voor een dunnere huid.

Oxygeneo 3 in 1

92 euro

Behandeling voor meer glow en energie.

Milde micro-dermabrasie, zuurstoftherapie en insluizen werkstoffen.

Geschikt voor een dikkere huid

Meer informatie over droge, vermoeide huid

Dof, vermoeide huid

Dof, vermoeide huid

Na de feestdagen is het helemaal niet gek als je hier last van hebt; een doffe en vale teint. Je hebt door alle drukte, gebrek aan voldoende rust, wellicht een borreltje en oliebolletje teveel, een vermoeide huid als resultaat gekregen. Een vermoeide huid, heb ik dat...

Lees meer
Huidveroudering, hoe werkt dat precies?

Huidveroudering, hoe werkt dat precies?

De huid verraadt onze ware leeftijd en is tevens het enige orgaan van het lichaam waarbij veroudering (voor het blote oog) ook echt zichtbaar wordt. Hoe gaat het huidverouderingsproces nu in zijn werk? Je leest het in mijn nieuwe blog!Oorzaken huidveroudering Wist je...

Lees meer
Acne en voeding

Acne en voeding

Wist je dat er een verband is tussen voeding en je huid?  Het zou namelijk heel goed kunnen dat je met slechts een aantal wijzigingen in je dieet verlost bent van acne!Acne, hoe ontstaat het precies? De talgkliertjes in onze huid maken talg aan. Talg is een vettige...

Lees meer