Fibromen

Huiduitstulpingjes, bobbeltjes oftewel steelwratjes,  een veel voorkomende huidaandoening die zowel in je gezicht als op je lichaam voor kan komen.

 

Als je in de spiegel kijkt zie je 1 of meerdere;

   • huidflapje

   • aangroeisel

   • steeltje

   • roze tot bruine steeltjes

Hoe ontstaan steelwratjes?

Steelwratjes ontstaan niet door een virus, zoals normale wratten.  Ze ontstaan door een goedaardige zwelling van de huid.

Vaak zien we de steelwratjes op plekken terug waar veel wrijving en warmte is,  zoals oksels, hals, liezen, onder de borsten of op de oogleden.

acne

Wij gaan je helpen aan een mooie egale huid!

Er is echt geen reden om nog langer met steelwratjes rond te blijven lopen.

Een mooie, egale huid dat is ons einddoel.

Je hebt recht op een eerlijk en persoonlijk advies.  Zodat je met onze begeleiding en jouw persoonlijke routine je acne onder controle kunt krijgen.

Jouw huid is straks geen struggel meer, maar iets waar je trots op kan zijn en vol zelfvertrouwen weer kunt laten zien.

 

Hoe halen jullie de steelwratjes weg?

Bij Cosmedisch Instituut Hanneke halen wij steelwratjes weg d.m.v. coagulatie.

Door verhitting smelten / branden we het steelwratjes uiterst nauwkeurig weg.  Dit coaguleren doen we met een klein naaldje die we bij elke klant weer vervangen.

Wat is het resultaat?

Na het weghalen van het steelwratje blijft er een klein korstje over. Na een paar dagen is dit genezen en hou je een egale huid zonder bobbeltjes over. 

Meer informatie over huidoneffenheden…

Tips voor huidverbetering

Tips voor huidverbetering

Wat wordt er precies bedoeld met huidverbetering en ben jij daar niet al mee bezig?  Laten we het eens samen uitzoeken...Over de huid Onze huid is het grootste orgaan van het lichaam en staat constant met de buitenwereld in contact. De belangrijkste functie van de...

Lees meer
In welke leeftijdsfase zit jouw huid?

In welke leeftijdsfase zit jouw huid?

De huid van iemand van 20 jaar ziet er heel anders uit dan de huid van iemand van 50+. Naarmate we ouder worden, verandert de structuur van de huid. We leggen je graag uit wat er per leeftijdsfase met je huid gebeurt en hoe je je huid in elke fase van je leven...

Lees meer
Waarom zou ik een serum gebruiken?

Waarom zou ik een serum gebruiken?

Wat doet een serum nu meer dan een creme?  En heb ik wel een creme nodig na een serum en wanneer gebruik ik een serum? We horen zoveel vragen in de salon dat we hier een aantal vragen willen uitleggen:Wat is eigenlijk een serum? Soms is een crème alleen voor je huid...

Lees meer