Overbeharing

De tijd van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen is echt voorbij!

Wat precies de beste definitieve ontharing methode is, hangt geheel af van jouw haren en huidtype. Onze huidtherapeut is expert op het gebied van ongewenste haargroei. Ze weet precies wat te doen om jou in zo’n kort mogelijke tijd van het allerbeste resultaat te voorzien. Op deze manier heb je binnen no-time een super gladde, zachte en haarvrije huid.

Grijze, rode en blonde haren nu óók mogelijk

Een traditionele laser of ipl kan géén lichte, blonde en grijze haren behandelen. Gelukkig is dit met nieuwe generatie ontharingstechnieken zoals de unieke Elos Methode of krachtige Alexandrite laser wel mogelijk. Deze technieken zijn ook speciaal ontworpen om stugge, witte en grijze haren of licht gepigmenteerde blonde en rode haren te verwijderen.

De specialist in laser ontharen op de donkere huid

Ontharen op een getinte tot zeer donkere huid vereist specifieke kennis en gedegen apparatuur. De Elos DiodeLaser en Nd:YAG 1064nm laser zijn volgens de wetenschappelijke literatuur het meest veilig op een gepigmenteerde huid, zonder dat dit ten koste gaat van de effectiviteit. Dat komt omdat zij gebruik maken van een langere golflengte, waardoor laserontharen nog beter is afgestemd op de donkere huid.

 

acne

Overbeharing in het gelaat door zorgverzekeraars vergoed

Het laserontharen in het gelaat bij vrouwen wordt meestal door zorgverzekeraars vergoed als je aanvullend bent verzekerd. Het ontharen gedurende een transgendertraject, wordt meestal vergoed uit de basisverzekering.

Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk. Goed om te weten is dat onze huidtherapeut direct toegankelijk zijn. Desondanks is er in sommige gevallen ook een verwijsbrief van uw huisarts nodig om aanspraak te maken op de vergoeding.

Onze huidtherapeut is kwaliteitsgeregistreerd HBO Huidtherapeut (lid NVH).

Verschillende technieken

Laserontharen en IPL ontharen zijn de verschillende technieken voor definitief ontharen. Ze gebruiken beide warmte-energie om de haarzakjes te vernietigen. Haren die in de groeifase zitten, worden door deze hitte voor 80-90% definitief verwijderd. De nieuwste lasers bevatten ook krachtige koelsystemen. Dit zorgt voor een comfortabele behandeling.

Na de kuur heeft u vervolgens een babyzachte, gladde huid en hoeft u zich geen zorgen meer te maken om overbeharing. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig.

Tarieven definitief ontharen

Gezicht

Bovenlip € 50,00
Wenkbrauwen € 50,00
Kin € 70,00
Kin & bovenlip €110,00
Wangen (incl. jukbeen) € 95,00
Kaaklijn € 90,00
Hals € 90,00
Gezicht geheel €175,00

Ledematen

Onderarmen € 125,00
Bovenarmen € 150,00
Armen volledig € 250,00
Onderbenen € 195,00
Bovenbenen € 250,00
Knieën €   60,00
Benen volledig € 395,00

Lichaam

Bikinilijn €   85,00
Stringlijn € 120,00
Gehele schaamstreek € 150,00
Bilnaad €   95,00
Billen € 180,00
Oksels €   85,00
Streepje buik €   70,00
Buik € 150,00
Schouders of onderrug € 195,00
Rug, schouders, nek, deel bovenarmen € 325,00

 

 

De prijzen voor het definitief ontharen zijn per behandeling.

Op onze prijslijst staan de meest voorkomende ontharingsbehandelingen. Heb je vragen over de kosten van een behandeling die niet vermeld staan op onze prijslijst, dan adviseren we je om een gratis consult in te plannen bij onze huidtherapeut.

Zij kan je vertellen of de kosten voor het ontharen door jouw zorgverzekeraar wordt vergoed en hoeveel behandelingen je nodig hebt en wat daarvoor dan eventueel de kosten zijn.

Andere huidproblemen…

Dof, vermoeide huid

Dof, vermoeide huid

Na de feestdagen is het helemaal niet gek als je hier last van hebt; een doffe en vale teint. Je hebt door alle drukte, gebrek aan voldoende rust, wellicht een borreltje en oliebolletje teveel, een vermoeide huid als resultaat gekregen. Een vermoeide huid, heb ik dat...

Lees meer
Huidveroudering, hoe werkt dat precies?

Huidveroudering, hoe werkt dat precies?

De huid verraadt onze ware leeftijd en is tevens het enige orgaan van het lichaam waarbij veroudering (voor het blote oog) ook echt zichtbaar wordt. Hoe gaat het huidverouderingsproces nu in zijn werk? Je leest het in mijn nieuwe blog!Oorzaken huidveroudering Wist je...

Lees meer
Acne en voeding

Acne en voeding

Wist je dat er een verband is tussen voeding en je huid?  Het zou namelijk heel goed kunnen dat je met slechts een aantal wijzigingen in je dieet verlost bent van acne!Acne, hoe ontstaat het precies? De talgkliertjes in onze huid maken talg aan. Talg is een vettige...

Lees meer