Overbeharing

De tijd van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen is echt voorbij!

Definitief ontharen?

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL (Intense Pulsed Light) methode voor u kan betekenen. U bent verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een optimale service.

 

De behandeling

IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL-methode. Het is bovendien snel. Zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

In totaal heeft u zo’n 6-8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. 

 

 

Specialisatie

Door onze specialistische vakkennis en opleidingen zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wetenschappelijke onderbouwde behandelingen.

Wij zijn van mening dat je alle lagen van de huid moet stimuleren en behandelen om het perfecte resultaat te behalen. Het gaat om de balans in het gezicht en het stimuleren van het natuurlijke huidvernieuwingsproces. Wij zijn niet tegen botox en fillers, maar bieden dit niet aan in de salon. 

definitief ontharen - salonhanneke

50% korting actie!

1e keer IPL Behandeling?

Ontvang nu 50% korting op onderstaande prijzen op je 1e behandeling.

Op alle onze IPL behandelingen geldt 5 + 1 behandeling gratis.

Je kunt ons altijd een bericht sturen voor een prijsopgave.

Wij bieden de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs!

Wij werken met het nieuwste en meest krachtige IPL SHR-systeem dat op de markt te verkrijgen is. Naast de uitstekende resultaten die hiermee bereikt worden, kunnen we ook zeer snel werken i.v.m. de grote koppen tot 12m2 en is behandeling niet pijnlijk doordat de diafragma’s d.m.v. peltier koeling extreem worden gekoeld.

Na de kuur heeft u vervolgens een babyzachte, gladde huid en hoeft u zich geen zorgen meer te maken om overbeharing. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig.

Tarieven definitief ontharen

Gezicht vrouw

Wenkbrauwen tussenstuk € 29,00
Bovenlip € 29,00
Kin € 39,00
Wangen (incl. jukbeen) € 59,00
Kaaklijn incl. bakkebaarden € 59,00
Hals € 59,00
Gezicht geheel € 99,00

Ledematen vrouw

Onderarmen €  99,00
Bovenarmen €  99,00
Armen volledig € 149,00
Handen incl. vingers € 59,00
Vingers € 39,00
Onderbenen incl. knie € 149,00
Bovenbenen € 149,00
Benen volledig € 249,00
Voeten incl. tenen € 79,00
Tenen € 39,00

Lichaam vrouw

Bikinilijn €   79,00
Bilnaad €   39,00
Gehele schaamstreek  €   99,00
Bilnaad €   39,00
Billen €  99,00
Oksels €   59,00
Streepje buik €   49,00
Buik €   79,00
Onderrug tot taille €   79,00

 

 

 

 

 

De prijzen voor het definitief ontharen zijn per behandeling.

Op onze prijslijst staan de meest voorkomende ontharingsbehandelingen. Heb je vragen over de kosten van een behandeling die niet vermeld staan op onze prijslijst, dan adviseren we je om een gratis consult incl. testflits.

Wij kunnen je vertellen hoeveel behandelingen je nodig hebt en wat daarvoor dan eventueel de kosten zijn.

Andere huidproblemen…

In welke leeftijdsfase zit jouw huid?

In welke leeftijdsfase zit jouw huid?

De huid van iemand van 20 jaar ziet er heel anders uit dan de huid van iemand van 50+. Naarmate we ouder worden, verandert de structuur van de huid. We leggen je graag uit wat er per leeftijdsfase met je huid gebeurt en hoe je je huid in elke fase van je leven...

Lees meer
Waarom zou ik een serum gebruiken?

Waarom zou ik een serum gebruiken?

Wat doet een serum nu meer dan een creme?  En heb ik wel een creme nodig na een serum en wanneer gebruik ik een serum? We horen zoveel vragen in de salon dat we hier een aantal vragen willen uitleggen:Wat is eigenlijk een serum? Soms is een crème alleen voor je huid...

Lees meer
Waarom IPL bij een acnehuid?

Waarom IPL bij een acnehuid?

Acne behandelen wij met diep reinigende behandelingen, diverse peelingen en microneedling.   Maar wist je dat wij acne ook aanpakken met IPL?dWat doet een IPL behandeling bij acne? Met de IPL behandeling kunnen wij d.m.v. lichtflitsen met een speciaal filter voor...

Lees meer