Overbeharing

De tijd van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen is echt voorbij!

IPL Ontharen

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL (Intense Pulsed Light) methode voor u kan betekenen. U bent verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een optimale service.

 

De behandeling

IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL-methode. Het is bovendien snel. Zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

In totaal heeft u zo’n 6-8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Daarnaast adviseren wij 1 onderhoudsbehandeling per jaar, voor een optimaal en langdurig effect.

 

 

definitief ontharen - salonhanneke

Specialisatie

Door onze specialistische vakkennis en opleidingen zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wetenschappelijke onderbouwde behandelingen.

Wij zijn van mening dat je alle lagen van de huid moet stimuleren en behandelen om het perfecte resultaat te behalen. Het gaat om de balans in het gezicht en het stimuleren van het natuurlijke huidvernieuwingsproces. Wij zijn niet tegen botox en fillers, maar bieden dit niet aan in de salon. 

Wij bieden de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs!

Wij werken met het nieuwste en meest krachtige IPL SHR-systeem dat op de markt te verkrijgen is. Naast de uitstekende resultaten die hiermee bereikt worden, kunnen we ook zeer snel werken i.v.m. de grote koppen tot 12m2 en is behandeling niet pijnlijk doordat de diafragma’s d.m.v. peltier koeling extreem worden gekoeld.

Na de kuur heeft u vervolgens een babyzachte, gladde huid en hoeft u zich geen zorgen meer te maken om overbeharing. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig.

Tarieven definitief ontharen

Gezicht vrouw

Wenkbrauwen tussenstuk € 29,00
Bovenlip € 29,00
Kin € 39,00
Wangen (incl. jukbeen) € 59,00
Kaaklijn incl. bakkebaarden € 59,00
Hals € 59,00
Gezicht geheel € 99,00

Ledematen vrouw

Onderarmen €  99,00
Bovenarmen €  99,00
Armen volledig € 149,00
Handen incl. vingers € 59,00
Vingers € 39,00
Onderbenen incl. knie € 149,00
Bovenbenen € 149,00
Benen volledig € 249,00
Voeten incl. tenen € 79,00
Tenen € 39,00

Lichaam vrouw

Bikinilijn €   79,00
Bilnaad €   39,00
Gehele schaamstreek  €   99,00
Bilnaad €   39,00
Billen €  99,00
Oksels €   59,00
Streepje buik €   49,00
Buik €   79,00
Onderrug tot taille €   79,00

 

 

 

 

 

De prijzen voor het definitief ontharen zijn per behandeling.

Op onze prijslijst staan de meest voorkomende ontharingsbehandelingen. Heb je vragen over de kosten van een behandeling die niet vermeld staan op onze prijslijst, dan adviseren we je om een gratis consult incl. testflits.

Wij kunnen je vertellen hoeveel behandelingen je nodig hebt en wat daarvoor dan eventueel de kosten zijn.

Andere huidproblemen…

Maskne,  een nieuw fenomeen.

Maskne, een nieuw fenomeen.

Er is de laatste maanden veel veranderd in het straatbeeld. Tegenwoordig lopen we bijvoorbeeld (bijna) allemaal met een mondmasker op. Het is één van de maatregelen die genomen zijn om het aantal coronabesmettingen terug te dringen. En daarmee heeft tegelijkertijd een...

Lees meer
Dof, vermoeide huid

Dof, vermoeide huid

Na de feestdagen is het helemaal niet gek als je hier last van hebt; een doffe en vale teint. Je hebt door alle drukte, gebrek aan voldoende rust, wellicht een borreltje en oliebolletje teveel, een vermoeide huid als resultaat gekregen. Een vermoeide huid, heb ik dat...

Lees meer
Huidveroudering, hoe werkt dat precies?

Huidveroudering, hoe werkt dat precies?

De huid verraadt onze ware leeftijd en is tevens het enige orgaan van het lichaam waarbij veroudering (voor het blote oog) ook echt zichtbaar wordt. Hoe gaat het huidverouderingsproces nu in zijn werk? Je leest het in mijn nieuwe blog!Oorzaken huidveroudering Wist je...

Lees meer