Pigment

Is pigment tegenwoordig erger dan een paar rimpels in je gezicht?

Veel rimpels hebben te maken met je mimiek en vooral de beginnende lijnen zijn nog redelijk makkelijk uit te vlakken.  Maar dat is met verkleuringen in je gezicht een ander verhaal.

Als je in de spiegel kijkt zie je 1 of meerdere; 

  • bruine vlekken
  • donkere rand om je lippen
  • donkere ‘snor’ op je bovenlip
  • na zwangerschap grote vlekken op het gezicht
  • littekens die donker blijven

Pigment of verkleuringen zijn beschadigingen in je pigmentatie proces die al jaren geleden zijn veroorzaakt.  Dit kun je niet meer omkeren.  Vaak heb je in je kinderjaren of jeugd niet of te weinig beschermd in de zon gelopen.  Misschien heb jij vroeger ook nog met factor 3 en dan het liefst met een olie zitten bakken in de zon?  Met een handdoek over de tuinstoel om de bekleding te beschermen.  Tegenwoordig weten we gelukkig beter en smeren wij ons veel beter in.  Maar de beschadigingen van vroeger worden nu wel zichtbaar.

Met onze huidscan kunnen we ook al zien welke pigment nog niet zichtbaar is,  maar wat je over een paar jaar wel kunt verwachten als je je huid verder niet beschermd.

Tevens bekijken wij elke huid bij elke behandeling op ‘niet pluis’ plekjes en daarbij ook eventuele vreemde verkleuringen. Bij enige twijfel verwijzen wij je eerst door naar een specialist.

Wil je nu direct al een eerste advies?  Doe dan alvast de online huidscan en we nemen binnen 3 dagen contact met je op.

 

Specialisatie

Door onze specialistische vakkennis en opleidingen zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wetenschappelijke onderbouwde behandelingen.

Wij zijn van mening dat je alle lagen van de huid moet stimuleren en behandelen om het perfecte resultaat te behalen. Het gaat om de balans in het gezicht en het stimuleren van het natuurlijke huidvernieuwingsproces. Wij zijn niet tegen botox en fillers, maar bieden dit niet aan in de salon. 

Onze behandelingen hebben als doel om:

  • Pigmentvlekken drastisch verminderen
  • Je huid egaler maken
  • Je huid intensief beschermen tegen nieuwe pigmentvlekken
  • Kleine vlekjes definitief verwijderen
acne

Welke behandeltechnieken gebruiken we bij pigment?

We kijken vooral welke behandeling voor jouw het meest effectief is.

Aanbevolen Behandelingen

Voor een meer heldere teint

Basic Pigment Treatment

vanaf € 71,50 45 min.

Voor een heldere, egalere teint.

Licht pigmentvlekjes en huidverkleuringen op door een combinatie van AHA mask en hoge dosering Vitamine C. 

 

Dermaplaning Treatment

vanaf € 86,50 45 min.

Voor een gladder, zachter en egalere huid.

Dode huidcellen, vuil en incl. vellushaar worden zachtjes verwijderd. Door een diepe afschilfering helpt het om jouw huidskleur te egaliseren. De sheet mask zal je huid optimaal hydrateren.

Vermindering verkleuringen en pigmentvlekken

Yellow Lightning Peel

 € 70,00 | 40 min.

 Verminderen van pigmentvlekken

 Peeling op basis van Vitamine A welke specifiek werkt op pigment en huidverkleuringen. Het remt de aanmaak van pigment en zorgt ervoor dat het bestaande pigment versneld exfolieert. De aanwezige pigmentcellen zich weer mooie verspreiden voor een egale teint.

 

 

 

 

IPL

vanaf € 79,00 | 30 min.

Verminderen pigment

Na de behandeling kan de pigmentvlek donkerder zijn. De behandeling zelf duurt ongeveer 10 – 15 minuten.  Tussen de behandelingen zit een rustperiode van een paar weken.  Dit is afhankelijk van het herstel van de huid.

 

 

 

 

Coagulatie

vanaf € 50,00 | 15 min.

Het direct verwijderen van pigmentvlekjes

D.m.v. elektrische coagulatie verwijderen we snel en precies een pigmentvlekje.  Dit zal heel netjes genezen.  Het roze vlekje zal snel de normale huidteint aannemen.

 

Meer informatie over pigment…

Professionele peeling voor thuis!

Professionele peeling voor thuis!

Soms wil je thuis, in je eigen badkamer,  je huid ook een behandelen met een professionele peeling.  Meer glow,  minder rimpels.De LOOkX Derma skin repair acid peel is zeer geschikt voor de huid met duidelijke tekenen van huidveroudering. De formule bevat krachtige...

Lees meer
Pigmentvlekken; de nieuwe rimpels

Pigmentvlekken; de nieuwe rimpels

Fijne lijntjes, rimpels en een slappere huid. De dingen waar je vaak aan denkt bij het woord ‘huidveroudering’. Maar wist je dat pigmentvlekken, grove poriën, rode vaatjes, couperose en een vermoeide uitstraling juist bepalend zijn? Deze klachten verklappen je...

Lees meer