Rimpels
Kraaienpootjes, voorhoofdrimpels, neus-lippenplooi, fronsrimpel, decollete-lijnen...

 

je ziet de vele zorgen maar ook de blijdschap terug in je gezicht.  Rimpels horen nou eenmaal ook bij het ouder worden,  maar teveel of te diepe rimpels kunnen je gezicht er ouder uit laten lijken dan dat je je voelt.

Met onze natuurlijke behandelmethodes kunnen wij de tijd een aantal jaren terug draaien.

Persoonlijk advies via online huidscanIk wil een vraag stellen...

Help, mijn huid verouderd

De lijnen in je gezicht worden harder.  En ook al noemen ze het zonnestralen,  die rimpels naast je ogen worden nu meer kraaienpootjes en je begint je er aan te ergeren. 

Een nacht slechter slapen, iets meer stress en je huid reageert sneller.  En soms is het net of er in 1 nacht weer meer rimpels bij zijn gekomen.  Je wilt je frisheid terug en de rimpels wat meer afvlakken en het voor zijn dat dit heel snel nog erger wordt.

De een tekent meer in haar gezicht dan de ander.  Maar wist je dat maar 20% erfelijk is en de rest van de 80% veroorzaakt wordt door je levensstijl?  Dus hier is daadwerkelijk wat aan te doen.

We beginnen altijd met een intake om te kijken wat je huid wel of niet gewend is en waar het probleem ligt.  En wij willen je huid ‘opbouwen’ en niet afbreken.  Dit houdt in dat je huid genoeg voedingsstoffen nodig heeft om ook bepaalde behandelingen aan te kunnen. 

Zie het als de 4 mijl lopen.  Zonder training en op karakter ga je dit ook wel redden.  Maar het wordt een uitputting en de dagen na de 4 mijl ben je kapot en heeft je lichaam tijd nodig om te herstellen.  Is je conditie hierna verbeterd?  Nee absoluut niet.  Als je getraind had,  dan was je conditie en uithoudingsvermogen verbeterd en was je makkelijk over de finish gekomen.  Nog steeds vermoeid maar met veel voldoening.  

Vraag je zelf dus af.  Wil je langdurig resultaat en een opbouwende verbetering zien?  Of snel resultaat maar dat bij een griepje of nachtje stappen je huid weer terug bij af is.

Wat jouw huid nodig heeft bekijken we tijdens de intake, in de salon, aan de hand van een huidscan,  je cosmetische geschiedenis en je levensstijl.  

Heb je geen tijd om op korte termijn in de salon te komen?  Met onze online huidscan kunnen wij je al een eerste advies op het gebied van voeding en verzorging geven.

Behandelingen die wij adviseren om rimpels te behandelen

Natuurlijk kijken we altijd naar wat jouw huid specifiek nodig heeft.  Veel al maken we ook een combinatie van verschillende technieken.

Resultaat

Met onze behandelingen, producten en (voedings)adviezen kunnen we jouw:

  • Rimpels verminderen  en afvlakken
  • Collageen en elastine aanmaken
  • Bindweefsel versterken
  • Overtollig huid verstrakken
  • Jouw huid op natuurlijke manier opvullen
  • Huidvernieuwingsproces versnellen

Specialisatie

Door onze specialistische vakkennis en opleidingen zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wetenschappelijke onderbouwde behandelingen.

Wij zijn van mening dat je alle lagen van de huid moet stimuleren en behandelen om het perfecte resultaat te behalen. Het gaat om de balans in het gezicht en het stimuleren van het natuurlijke huidvernieuwingsproces. Wij zijn niet tegen botox en fillers, maar bieden dit niet aan in de salon. 

Tijdens onze uitgebreide intake nemen we ook jouw eventuele voorgaande behandelingen door zodat we hier met ons traject rekening mee houden.

Voor alle laserbehandelingen is onze BIG geregistreerde huidtherapeut elke week bij ons in de salon aanwezig.

Alles over rimpels…

Huidveroudering, hoe werkt dat precies?

Huidveroudering, hoe werkt dat precies?

De huid verraadt onze ware leeftijd en is tevens het enige orgaan van het lichaam waarbij veroudering (voor het blote oog) ook echt zichtbaar wordt. Hoe gaat het huidverouderingsproces nu in zijn werk? Je leest het in mijn nieuwe blog!Oorzaken huidveroudering Wist je...

Lees meer
Waarom combineren wij verschillende technieken?

Waarom combineren wij verschillende technieken?

De tijd vliegt! Dat is aan van alles te merken. Aan trends die opnieuw, of voor de derde keer, in je leven voorbij komen. Aan grote kinderen die, voor jouw gevoel, pas nog baby’s waren. Maar ook aan je huid. Want huidveroudering zet al in vanaf je 25e levensjaar. En...

Lees meer
Help mijn huid gaat hangen!

Help mijn huid gaat hangen!

Een duidelijker neus-lippenplooi, dunnere lippen en meer rimpels in je gezicht.  Je ziet aan je huid dat je ouder wordt. In de salon zien we dat vooral het gebied onder de neus, dus de wangen, lippen, kin, onderkaak en kaaklijn,  het snelst verouderd.  Hoe ouder je...

Lees meer