Rimpels

Je ziet de vele zorgen maar ook de blijdschap terug in je gezicht.  Rimpels horen nou eenmaal ook bij het ouder worden,  maar teveel of te diepe rimpels kunnen je gezicht er ouder uit laten lijken dan dat je je voelt.

Als je in de spiegel kijkt zie je 1 of meerdere;

    • Kraaienpootjes

    • voorhoofdsrimpels

    • neus-lippenplooi

    • fronsrimpel

    • decollete lijnen

Met onze natuurlijke behandelmethodes kunnen wij de tijd een aantal jaren terug draaien. 

Help, mijn huid verouderd!

De lijnen in je gezicht worden harder.  En ook al noemen ze het zonnestralen,  die rimpels naast je ogen worden nu meer kraaienpootjes en je begint je er aan te ergeren.

Een nacht slechter slapen, iets meer stress en je huid reageert sneller.  En soms is het net of er in 1 nacht weer meer rimpels bij zijn gekomen.  Je wilt je frisheid terug en de rimpels wat meer afvlakken en het voor zijn dat dit heel snel nog erger wordt.

De een tekent meer in haar gezicht dan de ander.  Maar wist je dat maar 20% erfelijk is en de rest van de 80% veroorzaakt wordt door je levensstijl?  Dus hier is daadwerkelijk wat aan te doen.

Wat is de oorzaak van rimpels?

De oorzaak van rimpels is huidverslapping door een tekort aan collageen en elastine. Hoe ouder je wordt hoe minder collageen en elastine wordt aangemaakt.   Maar ook een te grote dosis zon kan de elastine in je huid aantasten.

acne

Wij gaan je helpen aan een mooie egale huid!

Er is echt geen reden om vervroegd met rimpels of extreme lijnen rond te blijven lopen.

Een mooie, egale huid die elastischer en voller aanvoelt en ziet is ons einddoel.

Wij zijn van mening dat je je niet hoeft te schamen voor je huid en die moet verstoppen onder een laag make-up.  

Je hebt recht op een eerlijk en persoonlijk advies.  Zodat je met onze begeleiding en jouw persoonlijke routine je acne onder controle kunt krijgen.

Jouw huid is straks geen struggel meer, maar iets waar je trots op kan zijn en vol zelfvertrouwen weer kunt laten zien.

 

Specialisatie

Door onze specialistische vakkennis en opleidingen zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wetenschappelijke onderbouwde behandelingen.

Wij zijn van mening dat je alle lagen van de huid moet stimuleren en behandelen om het perfecte resultaat te behalen. Het gaat om de balans in het gezicht en het stimuleren van het natuurlijke huidvernieuwingsproces. Wij zijn niet tegen botox en fillers, maar bieden dit niet aan in de salon.

Welke behandeling past bij jouw huid?

Bij Cosmedisch Instituut Hanneke zijn er verschillende behandelingen mogelijk om jouw rimpels en fijne lijnen te verminderen. Wij kijken vooral welke behandeling voor jouw huid het meest effectief is.
Bij een jonge huid fijne lijntjes zullen wij een andere behandeling uitvoeren dan een huid met meer verslappingen en rimpels.

Tijdens de huidverjongingsbehandelingen kijken we gericht naar de soort rimpels, mimieklijnen, fijne lijntjes, huidverslapping en volume verlies.  Moeten we misschien eerst de energieniveau en/of de bouwstoffen in je huid verhogen om de effectiviteit van de behandeling te verhogen?

Wat is het resultaat?

De resultaten van een huidverjongings-behandeling zijn een meer elastischer en vollere huid.  Het zichtbaar verminderen van de rimpels en het actief stimuleren van meer en betere aanmaak van collageen en elastine.

Jouw start naar een mooie, egale huid

De 1e huidverjongingsbehandeling voor 97 euro inclusief

  • Een uitgebreide intake

Inclusief levensstijl en gezondheids check

  • Huidscan

We maken foto’s met verschillende belichting zodat we dieper in de huid kunnen kijken.

  • Behandeling op maat

Aangepast op jouw huidtype, huidconditie en huidwens

  • Persoonlijk thuisroutine

Wat kun jezelf doen om je huidconditie te optimaliseren

  • Persoonlijk behandelplan

Welke resultaten kun je verwachten in welk tijdsbestek

Meer informatie over huidverjonging…

Professionele peeling voor thuis!

Professionele peeling voor thuis!

Soms wil je thuis, in je eigen badkamer,  je huid ook een behandelen met een professionele peeling.  Meer glow,  minder rimpels.De LOOkX Derma skin repair acid peel is zeer geschikt voor de huid met duidelijke tekenen van huidveroudering. De formule bevat krachtige...

Lees meer
Huidveroudering, hoe werkt dat precies?

Huidveroudering, hoe werkt dat precies?

De huid verraadt onze ware leeftijd en is tevens het enige orgaan van het lichaam waarbij veroudering (voor het blote oog) ook echt zichtbaar wordt. Hoe gaat het huidverouderingsproces nu in zijn werk? Je leest het in mijn nieuwe blog!Oorzaken huidveroudering Wist je...

Lees meer
Waarom combineren wij verschillende technieken?

Waarom combineren wij verschillende technieken?

De tijd vliegt! Dat is aan van alles te merken. Aan trends die opnieuw, of voor de derde keer, in je leven voorbij komen. Aan grote kinderen die, voor jouw gevoel, pas nog baby’s waren. Maar ook aan je huid. Want huidveroudering zet al in vanaf je 25e levensjaar. En...

Lees meer