Rimpels

Je ziet de vele zorgen maar ook de blijdschap terug in je gezicht.  Rimpels horen nou eenmaal ook bij het ouder worden,  maar teveel of te diepe rimpels kunnen je gezicht er ouder uit laten lijken dan dat je je voelt.

Als je in de spiegel kijkt zie je 1 of meerdere;

  • Kraaienpootjes
  • voorhoofdsrimpels
  • neus-lippenplooi
  • fronsrimpel
  • decollete lijnen

Met onze natuurlijke behandelmethodes kunnen wij de tijd een aantal jaren terug draaien. 

Help, mijn huid verouderd

De lijnen in je gezicht worden harder.  En ook al noemen ze het zonnestralen,  die rimpels naast je ogen worden nu meer kraaienpootjes en je begint je er aan te ergeren. 

Een nacht slechter slapen, iets meer stress en je huid reageert sneller.  En soms is het net of er in 1 nacht weer meer rimpels bij zijn gekomen.  Je wilt je frisheid terug en de rimpels wat meer afvlakken en het voor zijn dat dit heel snel nog erger wordt.

De een tekent meer in haar gezicht dan de ander.  Maar wist je dat maar 20% erfelijk is en de rest van de 80% veroorzaakt wordt door je levensstijl?  Dus hier is daadwerkelijk wat aan te doen.

Specialisatie

Door onze specialistische vakkennis en opleidingen zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wetenschappelijke onderbouwde behandelingen.

Wij zijn van mening dat je alle lagen van de huid moet stimuleren en behandelen om het perfecte resultaat te behalen. Het gaat om de balans in het gezicht en het stimuleren van het natuurlijke huidvernieuwingsproces. Wij zijn niet tegen botox en fillers, maar bieden dit niet aan in de salon. 

acne

Welke behandeltechnieken gebruiken we bij rimpels?

We kijken vooral welke behandeling voor jouw het meest effectief is.

Aanbevolen Behandelingen

Voor een huid met fijne lijntjes 

Basic Mini Lift Treatment

vanaf € 71,50 45 min.

Voor een stevigere huid met minder zichtbare fijne lijnen.

Behandeling met exfoliatie, masker op basis van Retinol en vitamine C.

 

PRX-T33

€ 99,00 | 30 min.

Revitalisering en vernieuwing

Een TCA peeling zonder vervelling.  Direct verbeterde teint, gezonde glow en een stevige huid, gelifte huid met meer volume. Het verouderingsproces wordt vertraagd en de huid wordt gerevitaliseerd zonder deze te beschadigen. De booster zet de huid aan tot vernieuwing waardoor je een langdurig resultaat ziet en het herstelt de teint en elasticiteit van de huid. 

 

IPL

vanaf € 79,00 | 30 min.

Conditie verbeterend bindweefsel

Door achtereenvolgende flitsen wordt de huid behandeld. De huid neemt het licht van de IPL op waar het wordt omgezet in warmte. Dit proces stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en de productie van nieuw collageen en elastine. Het resultaat is een jeugdigere en vitale huid.

 

Oxygeneo incl. Tripolar

€ 124,00 | 70 min.

Anti-ageing behandeling voor versteviging, glow en energie.

Een super 5-in-1 behandeling met milde microdermabrasie, peeling, zuurstoftherapie, collageenverstrakking en insluizen van werkstoffen.  Je huid voelt zacht, glad, strakker en heeft een mooie glow.

Microneedling incl. LED Therapy

€ 129,50 60 min.

Weerstand verhogend, huidverstevigend, meer energie.

Door microneedling wordt de aanmaak van collageen en elastine intens gestimuleerd.  Expressielijntjes worden verzacht en werkt egaliserend op de poriestructuur.

Microcurrent

€ 88,00 60 min.

Voor liftend effect van je huid

Door elektrotherapie worden de gezichtsspiertjes versterkt.  Je huid krijgt een krachtige en intense doorbloeding. Verslapte spierweefsel worden versterkt en vetophopingen in het weefel wordt afgebouwd.

evt. i.c.m. Carboxy Therapie voor herstel en celvernieuwing

Bij diepere rimpels en huidverslapping

BOOST Minilift Treatment

vanaf € 97,00 | 60 min.

Voor een stevigere, gladde huid

Behandeling op basis van Retinol inclusief dermapeel met glycolzuur en LED Therapy voor een super gladmakend en egaliserend effect.

MG-TCA Peeling

€ 65,00 | 40 min.

Peeling op basis van TCA.

Krachtig corrigerende peeling op basis van TCA voor het verminderen van tekenen van huidveroudering, zols expressielijntjes, zonschade en huidverslapping. 

 

Microneedling incl. PRX-T33

€ 166,50 | 70 min.

Weerstand verhogend, huidverstevigend, meer volume

Door microneedling wordt de aanmaak van collageen en elastine intens gestimuleerd.  Verzachten van expressielijntjes.  I.c.m. PRX-T33 krijgen we ook meer volume in de huid.

Fibroblast

vanaf € 150,00 

Verwijderen van verslapte huid.

Met de fibroblast is het mogelijk om door middel van plasma-flitsen de huid te laten verdampen (verstrakken). Daarnaast doen we, met deze behandeling, een beroep op het zelfherstellend vermogen van de huid, waardoor de huid weer collageen aan gaat maken. De huid wordt zichtbaar jonger, gelift, de elasticiteit verbeterd en de tint wordt mooier

Meer informatie over rimpels…

Professionele peeling voor thuis!

Professionele peeling voor thuis!

Soms wil je thuis, in je eigen badkamer,  je huid ook een behandelen met een professionele peeling.  Meer glow,  minder rimpels.De LOOkX Derma skin repair acid peel is zeer geschikt voor de huid met duidelijke tekenen van huidveroudering. De formule bevat krachtige...

Lees meer
Huidveroudering, hoe werkt dat precies?

Huidveroudering, hoe werkt dat precies?

De huid verraadt onze ware leeftijd en is tevens het enige orgaan van het lichaam waarbij veroudering (voor het blote oog) ook echt zichtbaar wordt. Hoe gaat het huidverouderingsproces nu in zijn werk? Je leest het in mijn nieuwe blog!Oorzaken huidveroudering Wist je...

Lees meer
Waarom combineren wij verschillende technieken?

Waarom combineren wij verschillende technieken?

De tijd vliegt! Dat is aan van alles te merken. Aan trends die opnieuw, of voor de derde keer, in je leven voorbij komen. Aan grote kinderen die, voor jouw gevoel, pas nog baby’s waren. Maar ook aan je huid. Want huidveroudering zet al in vanaf je 25e levensjaar. En...

Lees meer