Een duidelijker neus-lippenplooi, dunnere lippen en meer rimpels in je gezicht.  Je ziet aan je huid dat je ouder wordt.

In de salon zien we dat vooral het gebied onder de neus, dus de wangen, lippen, kin, onderkaak en kaaklijn,  het snelst verouderd.  Hoe ouder je wordt hoe meer onderhuids vetweefsel en botmassa afnemen.  Ook wordt je huid minder elastisch.

Ook uit onderzoek is gebleken dat dit gedeelte van je gezicht het snelst verouderd.  Wat je gaat zien zijn de bijvoorbeeld de zogenaamde rokerslijntjes op de bovenlip.  Omdat door het tuiten van de lippen de spiertjes hier vaak samenstrekken blijven deze rimpels ook zichtbaar als je je mond niet meer tuit.

Ook je kaakcontour verslapt. Het botweefsel vermindert en je onderhuids vetweefsel wordt minder. Hierdoor worden de contouren van je gezicht minder scherp. Je neuslippenplooi en de ‘hamsterwangen’ en rimpels worden meer zichtbaar. 

Je huid bij de kaaklijn sluit niet meer mooi aan en ziet er niet meer glad en strak uit en het wordt hobbelig.

 

Zoals je op plaatje ziet  worden de gele gedeeltes,  het vetweefsel,  minder naarmate je ouder wordt maar zakken ze ook meer naar beneden.  Het rode gedeelte zijn de gezichtsspieren,  ook deze nemen in volume af en kunnen je gezicht minder ondersteunen.

 

Mogelijkheden

In de salon hebben we verschillende technieken om de huid rond je mond en kaaklijn te verstevigen en verjongen. 

Omdat verslapping niet op 1 onderdeel is op te lossen werken we in de salon op meerdere lagen in de huid.  We willen het onderhuids bindweefsel steviger hebben.  De ophanging van de huid,  waaronder de spieren,  sterker maken.  Maar ook het relief,  de kleur, structuur en de verslapping van de buitenkant van de huid pakken we aan.

Wat voor jou het beste is en welke combinaties we kunnen of moeten maken kunnen we het beste bepalen in een vrijblijvende intake.

 

Lifting & Contourverstrakking

  Voor meer volume

  Extra bouwstoffen

   Ondersteunende werkstoffen

   • Retinol 
   • anti-oxidanten
   • Bescherming

     Voor ieder een ander behandelplan

     Zoals je ziet hebben we verschillende technieken voor specifieke resultaten. 

     Wat voor jou het beste is en welke combinaties we kunnen of moeten maken kunnen we het beste bepalen in een vrijblijvende intake.

     Wil je preventief en in korte tijd meer stevigheid? Dan is een goede huidverstevigende behandeling met ondersteunende werkstoffen en extra bouwstoffen al voldoende om al heel snel resultaat te zien.  

     Wil je ook graag een persoonlijk behandelplan en weten welke behandeling het meest geschikt voor jou is?  En hoe snel jij resultaat kunt gaan zien?  Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek of voor direct een Meet & Greet!