3D Transformage massage

“EEN GOEDE HUIDBALANS ZORGT VOOR VERNIEUWING EN VERJONGING.”

Hoe vervelend wanneer je in de spiegel kijkt en niets anders ziet dan rimpels en verslappingen. Hierdoor zie je er vermoeider uit en lijk je ouder dan je werkelijk bent…
Onze mimiek spieren worden nauwelijks tot niet gebruikt, het geen resulteert in een vale huid met rimpels en contour verslapping.

Er is een natuurlijke oplossing

Transformage is een anti-ageing massagemethode, een “Work Out” voor de huid, hals en decollete en geschikt voor mannen en  vrouwen die er mooi en jong uit willen blijven zien. Want als je je goed voelt, dan straal je dat ook uit.

“het resultaat is een strakke, gelifte huid”

Een huid die steviger, jeugdiger en veerkrachtiger aanvoelt,

goed gehydrateerd en zijdezacht is.

Verbeterde huidconditie

Doordat afvalstoffen in de huid worden losgemaakt en afgevoerd, is de huid in staat beter vocht te binden en krijgt daardoor meer volume.
Tevens verbetert de doorbloeding waardoor de huidcellen bouwstoffen en zuurstof krijgen voor onderhoud en vernieuwing.

Versteviging, verjonging & minder rimpels

Oud beschadigd bindweefsel wordt vervangen door nieuw stevig en veerkrachtig bindweefsel, collageen en elastine.
0

Lifting & contourverstrakking

De aanhechting van de huid op de spieren wordt verbeterd waardoor de huid wordt gelift en er een strakkere en jongere uitstraling wordt gecreëerd.De levende laag van de huid wordt niet bereikt. Geen gevaar voor bloedingen of huidschade.

3 manuele technieken

Manuele lymfedrainage gecombineerd met diepe weefselpressuur en de medicinale kracht van cupping-techniek voor bindweefselmassage.

Deze machtige combinatie van technieken brengt de huid in balans, waardoor het zichzelf kan vernieuwen. Door de verbeterde hydratatie en de extra collageenproductie zorgt Transformage® 3D Skin Fitness voor meer volume en een mooie strakke huid.

Hoe snel en hoe lang resultaat?

De snelheid waarmee een huid verbetert is afhankelijk van de aanvangsconditie waarin deze verkeert.

Wij adviseren om te starten met een kuur van 6 tot maximaal 15 behandelingen.  Tijdens de kuur ondersteun je het lichaam met de inname van de nutricosmetics van LavieSage, die de huid ondersteunen bij het aanmaken van nieuw bindweefsel, waardoor het resultaat groter en sneller zichtbaar is.

Met behulp van de juiste huidverzorging verbeteren we de vochthuishouding en stimuleren we de aanmaak van collageen en elastine in de huid.

3D Transformage 75 min      97 euro

Kuur tarief in overleg

Doordat de huid zelf weer aangezet wordt voor het aanmaken van bindweefsel, collageen en elastine is het effect duurzaam. Gun  jezelf  je eigen transformatie, waardoor de blik in de spiegel weer stralend zal zijn!
Wij als Transformage specialist kunnen je precies vertellen welke aanpak voor jouw huid het beste past.

Transformage brengt de huid in balans, waardoor het zichzelf kan vernieuwen. Door de verbeterde hydratatie en de extra collageen productie zorgt Transformage 3D Skin Fitness voor meer volume en een mooie strakke huid.