Carboxy

Carboxy Therapy Masker is een masker dat helemaal “hot” is in Nederland.

Wist je dat veel huidproblemen worden veroorzaakt door een slechte doorbloeding van de huid? Er zijn veel producten die huidproblemen afzonderlijk verhelpen, maar waarom niet een product gebruiken dat het probleem in de kern aanpakt en tegelijkertijd de conditie van uw huid verbeterd?

Ideaal om de conditie van je huid sterk te verbeteren.

Wat is Carboxy Therapie

Carboxy therapie is een innovatieve therapie waarbij CO2 (koolstofdioxide) rechtstreeks in de huid wordt gebracht. Zodra CO2 wordt geabsorbeerd in de huid worden de rode bloedcellen aangezet om meer O2 (zuurstof) af te geven. Een verhoogde zuurstof toevoer naar het gebied is essentieel voor de aanmaak van nieuwe cellen.

Voor welke huid is dit geschikt?

  • Doffe, vale huidskleur

  • Pigment

  • Vochtarme huid

  • Acne en onzuivere huid

  • Huidveroudering

  • Fijne lijntjes en rimpels

  • Littekens die slecht genezen

  • Donkere kringen rondom de ogen

  • Vetophopingen in het gelaat

acne

De behandeling

Carboxy OxyTreatment

vanaf € 87,00 45 min.

Verhoogt en verbetert het energieniveau in je huid zodat collageen productie wordt gestimuleerd.

Na een grondige reiniging en evt. een exfoliant,  brengen we eerst een dikke gel aan op de huid en vervolgens leggen we hier een maskervel op. Als deze met elkaar in contact komen voel je onmiddellijk de reactie op je huid.
Je hoort ook dat de CO2-bubbels vrijkomen die een tintelend gevoel geven. De huid kan ook wat warmer aan gaan voelen.  Na de inwerktijd van 20 minuten wassen we het masker af.  De huid zal hierna beschermd worden met een passende dagverzorging en UV bescherming.

Hoe lang duurt de behandeling?

45 minuten.

Deze behandeling is ook te combineren met andere specialisaties voor een opbouwend effect. Los bij een behandeling rekenen wij hier € 27,50 extra.

Hoe vaak moet ik komen voor een behandeling?

Deze behandeling kan je eenmalig inzetten voor een energieboost.

Na een periode van stress, ziekte of bij specifieke huidproblemen adviseren we een kuur van 3 behandelingen.  1x in de 2/3 week te ondergaan.

Voor duurzame anti-aging en rimpelvervaging, gebruik 1-2 keer gedurende de eerste twee weken en een keer in de volgende weken.

Welk resultaat mag ik verwachten?

De Oxygel heeft een hydraterende en revitaliserende werking met als resultaat een gezonde en vitale huid.

Ook is het een krachtige anti-verouderingswerking. Rimpels en fijne lijntjes worden zichtbaar verminderd en een vermoeid gezicht krijgt weer nieuwe energie en een frisse mooie glow. 

Heb ik genoeg aan alleen de salonbehandelingen?

Je kunt er voor kiezen om eenmalig de behandeling in de salon te ondergaan en vervolgens de overige behandelingen thuis zelf uit te voeren.

Hoe ziet mijn huid er na de behandeling uit?

Na de behandeling kan de huid er rood uitzien en warm aanvoelen. Dat is een normale reactie, de bloedstroom versneld en wordt verrijkt met zuurstof.

De roodheid zal binnen een paar minuten afnemen en de huid herstelt zich naar haar natuurlijke kleur.

Heb je nog een vraag?

10 + 1 =