Laser therapie

Door veroudering en schadelijke invloeden van buitenaf krijgt elke huid in de loop der jaren ongewenste haargroei, littekens, rimpels en verkleuringen.

Met hoogwaardige medische behandelmethoden verwijdert onze huidtherapeute, Lysette, alle beschadigingen en imperfecties, zonder de gezonde huid aan te tasten.

We kunnen na de intake direct voor je bekijken of de behandeling vergoedt wordt door je zorgverzekering.

Huidtherapeut

Kwaliteit geregistreerde paramedische specialist met BIG registratie
6

Laserapparatuur

}

Vergoeding zorgverzekering mogelijk

Vrijblijvend en gratis intake t.w.v. 25 euro

Heb je nog een vraag?

6 + 8 =

Acne

Acne kan verwijderd worden door een medische reiniging. Onze huidtherapeut maakt een indicatie van de hardnekkigheid en oorzaak van de acne, om deze vervolgens te behandelen met een oppervlakte of diepe medische peeling. Dit gebeurt eventueel in combinatie met de Elos-behandeling, waarmee de terugkerende acnebacterie wordt gereduceerd.
Littekens van acne (aan de oppervlakte en/of diepere huidlagen) kunnen onzichtbaar worden gemaakt met behulp van de e-Matrix en medische peeling.

Couperose

De rode ‘spinnetjes’in de huid, wordt veroorzaakt door het uitzetten van de bloedvaatjes aan de opperhuid. De rode plekjes gaan nooit vanzelf weg, maar kunnen door middel van 1 tot enkele laserbehandelingen met de Elos-techniek verholpen worden. De afwijkende haarvaatjes worden hierdoor aangepakt, waarna de huid vervangend gezond weefsel aanmaakt.

Definitief ontharen

De Elos-methode voor definitief ontharen is uniek door de combinatie van lichtenergie van laser of IPL met radio frequente energie (RF). Hierdoor kunnen ook blonde, grijze en rode haren effectief behandeled worden en is deze ingreep ook geschikt voor de donkere huid. Met slechts 1 lichtflits worden honderden haarzakjes uitgeschakeld, gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig.

Huidverjonging

De Elos ‘fotofacial’ behandeling vitaliseert en egaliseert de huid. Met deze methode wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, een stof die de huid verjongt. Couperose, pigmentvlekken en grove porien worden daardoor geleidelijk gereduceerd. Om littekens onzichtbaar te maken wordt de e-Matrix methode geadviseerd, die de diepere huidlagen bereikt.

Schimmelnagels

Met de Elos-methode worden kalknagels aan handen of voeten behandeld. De laser vernietigt de schimmels in en onder de nagel. De bacterien worden natuurlijk afgevoerd en er zal een gezonde nagel terug groeien..

Littekens

De e-Matrix is een klinisch bewezen medische ingreep tegen littekens. Zowel littekens van acne, operaties en brandwonden als grove porien en andere vlekjes of onregelmatigheden worden onzichtbaar. Bij kleinere onregelmatigheden in de huid kan een medische peeling al voldoende resultaat opleveren.

Huidverstrakking & rimpelbehandeling

Een e-Matrix kan worden ingezet als alternatief voor kunstmatige ingrepen als injectables of een facelift. E-Matrix en Elos methodes zijn dermatologisch verantwoord en gaan niet ten koste van de mimiek. De e-Matrix werkt, in tegenstelling tot andere (laser) methoden, op basis van radiofrequente energie (RF). De e-Matrix geeft een minimale impact op de bovenste huidlaag en richt zich zo intensief mogelijk op de onderste huidlagen. Hierdoor is de hersteltijd vele malen korter dan traditionele lasermethode en is het resultaat van een nieuwe huidlaag mooier, sneller en beter zichtbaar.

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn gevolg van een onsteking: in de opperhuid of diepere huidlagen hoopt pigment zich op, waardoor donkere of lichte kleurverschillen ontstaan. Afhankelijk van het type pigment, de grootte en locatie zijn verschillende behandelingen mogelijk. Onze huidtherapeut kan aangeven met welke methode en in hoeveel behandelingen het pigment verwijderd is en de huid weer 1 egale teint heeft.