LED Anti-ageing Therapy

Je huid verjongen was nog nooit zo makkelijk!

We willen allemaal zo lang mogelijk een mooie, jonge uitstraling behouden, het liefst zónder veel pijn en moeite.
Voor effectieve en aangename anti-ageing treatments zit je bij ons goed. Wij bieden behandelingen op basis van natuurlijk genezend LED licht, dat een rem zet op het huidverouderingsproces.

Rimpels, verslapping, fijne lijntjes…

Bij het ouder worden daalt het energieniveau in de huidcellen en krijgen deze tekenen van veroudering vrij spel. Chirurgische ingrepen kunnen uitkomst bieden, maar pakken de oorzaak van het probleem niet aan. LED therapie, een nieuwe generatie fototherapie, doet dat wel. Deze technologie werd in de jaren tachtig ontwikkeld door NASA en wordt tegenwoordig toegepast ter verbetering van wondgenezing, weefselgroei en het vertragen van verouderingsprocessen. In de ruimte, maar ook in professionele salons.

Neem het LOOkX Anti-ageing LED mask. Dit apparaat zendt lichtgolven uit die de diepere huidlagen bereiken en daar de energieproductie in de cellen en dus alle natuurlijke huidfuncties stimuleren. Denk aan de collageenaanmaak en het huid eigen vermogen om werkstoffen op te nemen en optimaal te benutten. Regelmatige behandeling met dit unieke licht vervaagt zichtbare tekenen van veroudering en zorgt tegelijkertijd dat het huidige verouderingsproces flinke vertraging oploopt. Er wordt op een natuurlijke manier aan duurzame huidverbetering en -verjonging gewerkt met direct zichtbaar resultaat, en dat zonder het ongemak en de risico’s van plastische chirurgie en klassieke vormen van licht- en fototherapie (laser, cold laser, IPL).

Geef je huid haar energie, volume en jonge uitstraling terug!

Geschikt voor elk huidtype

En voor zowel man als vrouw

Anti-ageing

De meest comfortabele en ontspannende anti-ageing behandeling op de markt en bovendien volledig pijnloos.

Klinisch, door NASA, bewezen resultaat

De aanhechting van de huid op de spieren wordt verbeterd waardoor de huid wordt gelift en er een strakkere en jongere uitstraling wordt gecreëerd.De levende laag van de huid wordt niet bereikt. Geen gevaar voor bloedingen of huidschade.

Monochromatische LED's

Deze geven 100x meer energie af aan de cellen.

"Koud" LED

Er wordt geen warmte afgegeven in de cel waardoor ingredienten en werkstoffen intact en actief blijven in de huid.
T

Direct zichtbaar resultaat

De LED anti-ageing behandeling

We beginnen altijd eerst met een vrijblijvende uitgebreide intake. Hiermee verzamelen wij zoveel mogelijk gegevens over jouw huid en bespreken we de mogelijkheden en jouw wensen. Ook het verloop van deze behandeling en de nazorg zullen we helemaal doornemen. Hierna maken we nog een huidscan om de diepere huidlagen te bekijken. De foto’s die gemaakt worden zullen we ook direct naar je toe mailen, net als de uitslagen van onze huidanalyse.

Tijdens de afgesproken behandeling zullen wij eerst beginnen met de reiniging van de huid. Op een droge huid brengen we de peeling aan welke een paar minuten op de huid blijft liggen.  Een fruitzuurpeeling geeft een tintelend, licht prikkende sensatie,  je huid kan soms ook warm aan gaan voelen.  Om je ontspannen te laten liggen zullen wij ondertussen bij je blijven en je handen en onderarmen masseren.

Na het afhalen van de peeling brengen we een serum en masker aan welke aangepast is aan jouw huidconditie.  We leggen een brilletje over je ogen,  het rode licht kan erg fel zijn.  Zoals te zien in onderstaand filmpje blijft het LED anti-ageing mask ongeveer 25 cm boven je gezicht en ligt deze niet op je huid.

Na ongeveer 25 minuten halen we het LED anti-ageing mask weg en zal je huid een rosige en rustige teint hebben.  Het masker zal zo goed als helemaal opgenomen zijn door de huid.  Na het aanbrengen van een beschermende creme en oogverzorging ben je weer klaar om naar buiten te gaan.

Het resultaat van de behandeling zal elke dag na de behandeling steeds mooier worden.