Oxygeneo zuurstoftherapie & TriPollar

Oxygeneo is een behandeling voor direct resultaat. 

Een super 5 in 1 anti-ageing behandeling waarbij je de beste resultaten krijgt door een combinatie van een milde microdermabrasie, peeling, zuurstoftherapie, collageenverstrakking en insluizen van werkstoffen. De huid krijgt een betere doorbloeding en een zuurstofboost.

Na de behandeling voelt de huid zacht en glad aan en heeft een mooie glow.

Voor welke huid is dit geschikt?

  • elke huidtype

  • licht verslapte huid

  • vermoeide, vale huid

  • vochtarme huid

  • fijne lijntjes en rimpeltjes

  • lichte acne huid

  • lichte pigmentvlekjes

De behandeling

Oxygeneo

De oxygeneo immiteerd het natuurlijke effect van warmtebronnen waardoor het lichaam gestimuleerd wordt om zuurstof naar het behandelde gebied te sturen. Dit zorgt voor een verbeterde opname zowel tijdens, maar ook na de behandeling. Tevens wordt met de speciale kop de huid gepeeld en worden dode huidcellen verwijderd.

Tripollar RF

Met toevoegen van Tripollar gaan we de huid verstrakken en liften.
De Tripollar verwarmt de fibroblasten in onze huid en laat de collageenvezels inkrimpen waardoor direct een huidverstrakkend en liftend effect ontstaat. Dit zorgt ook weer voor een natuurlijke collageenvernieuwing in de huid.

De behandeling is niet pijnlijk en je voelt allemaal ‘bubbeltjes’ op de huid.  De meeste van onze klanten vinden de behandeling erg ontspannend omdat vooral de TriPollar lekker warm op de huid voelt.  Na de behandeling kan je huid nog licht rood zijn,  dit trekt snel weer bij. 

Meestgestelde vragen:

Hoe lang duurt de behandeling?

De Oxygeneo duurt 45 minuten.

Als je de Tripollar erbij inzet duurt de behandeling 65 minuten.

 

Ook is de oxygeneo en tripollar los met andere behandelingen te combineren.

Hoe vaak moet ik komen voor een behandeling?

Deze behandeling kan je eenmalig inzetten voor een energieboost.

Voor duurzame anti-ageing en rimpelvervaging, adviseren wij om de behandeling 1x per 4 week voor 6 tot 8 keer te herhalen.   Maar is ook goed in zetten als afwisseling en superboost i.c.m. andere anti-ageing behandelingen.

Hierna is een onderhoudsbehandeling per 4-6 weken voldoende. 

Welk resultaat mag ik verwachten?

De Oxygeneo heeft een hydraterende en revitaliserende werking met als resultaat een gezonde en vitale huid.

Samen met de Tripollar is het ook is het een krachtige anti-verouderingswerking. Rimpels en fijne lijntjes worden zichtbaar verminderd en je huid verstrakt.

Een vermoeid gezicht krijgt weer nieuwe energie en een frisse mooie glow.

Heb ik genoeg aan alleen de salonbehandelingen?

Ons doel is: na elke behandeling een opbouwend huidverbeterend resultaat. 

Om dit resultaat zo goed mogelijk op peil te houden adviseren wij om ook thuis je huid met dezelfde hoog gedoseerde werkstoffen te blijven behandelen.  Hierdoor kunnen we bij je volgende afspraak je huid weer een stap verder verbeteren zodat we zo snel mogelijk het gewenst eindresultaat bereiken.

Sommige huidcondities hebben meer ondersteuning nodig en dan kijken wij ook naar je leef- en voedingspatroon.  Hierop adviseren wij,  waar nodig, voor extra suppletie.

Hoe ziet mijn huid er na de behandeling uit?

Na de behandeling heb je direct een mooie glow en zie je direct een verstrakking, vooral rond de ogen is de verstrakking met de 1e TriPollar direct te zien. 

Heb je nog een vraag?

2 + 2 =