Peelingen

Huidveroudering betekend niet alleen fijne lijnen en rimpels.  Vaak is de huidstructuur grover, ziet de huid er valer uit en kun je last krijgen van pigmentvlekken.

Om de huid weer aan het werk te zetten en voor de herstellende werking zetten we vaak peelingen in. Deze peelingen werken ieder op een andere manier.  Naar gelang je huiddoel en huidconditie besluiten we welke peeling het beste bij jou past.

Gladmakend

6

Oplichtend

}

Porieen verkleinend

Verminderd oneffenheden

Rimpeltjes, acne, littekens
o

Huidstimulerend

o

Huidverstevigend

Biopeeling  

45 min.         53,50 euro

Voor de huid waarbij de doorbloeding ook gestimuleerd dient te worden. Heb je last van fijne droogtelijntjes of al wat diepere lijnen, grove porieen en doffe teint?  Dan is deze biopeeling een mooie peeling zonder schilfering en hersteltijd,  waarbij je huid een echte oppepper krijgt en weer superzacht aanvoelt.

Dermapeel

45 min.         56,00 euro

Intensieve peeling voor egalisering, oppervlakkige acne littekens, rokers en verdikte huid.

Mandelage peel

Kuur van 4 behandelingen a 25 min.  220,00 euro incl. voorbereidingscreme thuisgebruik

Voor de huid met vroegtijdige pigmentatie door zonschade. Werkt verstevigend en talgreducerend. Deze peeling wordt 1x per week in kuurverband uitgevoerd.

Skin Recovery peel

Kuur van 3 behandelingen a 25 min.  215,00 euro incl. voorbereidingscreme thuisgebruik

Een combinatie van fruitzuren speciaal voor de vette tot acnehuid. Rode striae, ontstoken ingegroeide haren en matige zonschade. Deze peeling wordt elke 10 – 14 dagen in kuurverband uitgevoerd.

MG-TCA peel

Kuur van 3 behandelingen a 25 min.  215,00 euro incl. voorbereidingscreme thuisgebruik

Deze Magnesium-TCA peeling is een krachtig corrigerende peeling op tekenen van huidveroudering zoals expressielijntjes, zonschade en huidverslapping. Deze peeling wordt elke 10 – 14 dagen in kuurverband uitgevoerd.

Ultimate Corrective Eye peel

Kuur van 5 behandelingen a 25 min.  315,00 euro incl. voorbereidingscreme thuisgebruik

De 1e Vitamine A + PHA behandeling om de oogcontour te repareren. Bij huidveroudering, kraaienpootjes, fijne lijntjes en om het bovenooglid te verstrakken voor een jeugdige uitstraling.  In 5 week tijd onderga je 5 stapsgewijze en opbouwende peelingen.

Heb je nog een vraag?

12 + 7 =