Permanente make-up

Met Permanente Make-up zie je er altijd verzorgd uit,  zonder er echt opgemaakt uit te zien.

Hoe werkt permanente make-up?

Door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat wordt er een speciale huidvriendelijke pigmentatie vloeistof in de huid gebracht.

Met permanente make-up wordt de juiste kleur op de juiste plaats aangebracht om er beter uit te zien of lichte correcties aan te brengen.

Voor wie is permanente make-up geschikt?

 • sporters

 • bij gevoelige ogen

 • make-up allergie

 • vervaagde liplijn

 • niet zichtbare of ontbrekende wenkbrauwen

 • minder strakke wenkbrauwen

Wat is het verschil tussen een tatoeage en PMU?

De 2 technieken lijken veel op elkaar maar worden in een andere huidlaag aangebracht.  Bij permanente make-up worden de pigmenten net onder de opperhuid gezet.  Hierdoor is PMU niet permanent. De tijd dat PMU blijft zitten hangt per persoon af en ook met je celvernieuwing, afweersysteem en UV licht heeft invloed.  Gemiddeld dien je PMU wenkbrauwen ongeveer elk jaar iets bij te werken.  Een eyeliner blijft veel langer mooi. 

Vakmanschap

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft ben je bij onze Nouveau Contour specialiste, Oxana,  in goede handen.  Zij is opgeleid bij het toonaangevende merk in de permanente make-up wereld. Oxana heeft een intensieve training afgerond waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen. De jarenlange ervaring en deskundigheid samen met de unieke Nouveau Contour Methode, waarin de modernste technieken zijn opgenomen, is de garantie voor kwaliteit.

Salon Hanneke en de PMU specialist Oxana Hermes zijn GGD goedgekeurd. 

Welke gebieden?

Oxana brengt permanente make-up aan bij de ogen, lippen en wenkbrauwen

 • Eyeliner;  het aanbrengen van een lijntje rondom de ogen.  Dit kan zijn een eyeliner boven of in de wimperlijn, eyeliner onder het oog of zowel boven als onder het oog.  Ook de ‘wing’ zoals Amy Winehouse of meer schaduweffect als een oogschaduweffect zijn mogelijk.

 • Lippen; het zetten van een liplijn corrigeert de lippen voor meer symmetrie.  Ook voor het invullen van de hele lippen voor een natuurlijke kleur.

 • Wenkbrauwen; Zowel de hairstroke technieken, voor een mooie, natuurlijke en volle look.  Als de powder brows, voor een mooie ingekleurde poeder / schaduwlook.

De behandeling

Permanente make-up zet je niet zomaar.  Tijdens de 1e afspraak bespreken we altijd eerst de mogelijkheden en jouw wensen. Vervolgens tekent Oxana de eyeliner, wenkbrauw of lipliner met een gewoon potlood.  Hierdoor kun je direct het te verwachten resultaat zien.  Pas als je 100% tevreden bent met het getekende voorbeeld en de juiste kleur is uitgezocht wordt de behandeling gestart.

 • voortekenen

 • kleur bepalen

 • huid verdoven met creme

 • permanente make-up zetten

Hoe ziet mijn huid er na de behandeling uit?

Na de 1e behandeling is het resultaat direct zichtbaar. Na een aantal dagen kan je huid licht gaan vervellen en wordt het pigment iets lichter.  De 2e behandeling is een zgn. touch up behandeling en is bij de totale prijs inbegrepen.  Bij deze 2e behandeling worden de puntjes nog op de i gezet en de permanente make-up zonodig iets gecorrigeerd.

Heb je nog een vraag?

8 + 7 =