Skinlift met Purebeau Fibroblast

We worden allemaal ouder. Dat mag je echt wel zien aan je huid, want dat geeft jouw gezicht karakter. Maar het liefst willen we ook mooi oud worden en er niet ouder uitzien dan we ons voelen.

Ben jij er zo klaar mee dat je al eens een operatie of facelift hebt overwogen? Dan is het tijd dat jij kiest voor een doeltreffende behandeling.

5 tot 10 jaar terug in de tijd

Dit was een uitspraak wat ik hoorde van een klant.  En dat is ook precies wat deze techniek doet.  De rimpels worden minder waardoor je er niet meer zo vermoeid en ouder uitziet en zie je eruit weer jonger en frisser uit.

Omdat deze methode niet invasief (dus niet huiddoorborend) is, is de kans op complicaties minimaal. En de resultaten zijn direct zichtbaar en definitief. Tegelijk heeft de behandeling effect op nieuwe aanmaak van collageen en elastinevezels.

Deze techniek zorgt voor een permanente correctie van rimpels, plooien, huidzakken en overtollige huid. Kleine imperfecties worden verzacht, terwijl je je eigen uitstraling behoudt.

Voordelen fibroblast

Geen bloed

De levende laag van de huid wordt niet bereikt. Geen gevaar voor bloedingen of huidschade.

Chirurgisch resultaat

Resultaten zijn vergelijkbaar met dat van invasieve en operatieve ingrepen, maar met minimale risico’s,  kortere hersteltijd en geen narcose.

Voor alle huidtypen

Alle leeftijden en voor zowel mannen als vrouwen.
}

Korte hersteltijd

Afhankelijk van de grootte van het huidoppervlak en persoonlijke gevoeligheid ligt herstel gemiddeld tussen 4 en 8 dagen.

Betaalbaar

Behandelingen zijn betaalbaar en goedkoper dan ‘normale’invasieve operaties.
T

Direct zichtbaar resultaat

En direct te camoefleren.

Perfecte vervanging voor fillers en botox

Geen lichaamsvreemde stoffen, geen kans op verklevingen en vrijwel risicoloos.

De fibroblast behandeling

We beginnen altijd eerst met een vrijblijvende uitgebreide intake. Hiermee verzamelen wij zoveel mogelijk gegevens over jouw huid en bespreken we de mogelijkheden en jouw wensen. Ook het verloop van deze behandeling en de nazorg zullen we helemaal doornemen. Hierna maken we nog een huidscan om de diepere huidlagen te bekijken. De foto’s die gemaakt worden zullen we ook direct naar je toe mailen, net als de uitslagen van onze huidanalyse.

Tijdens de afgesproken behandeling zullen wij eerst de huid verdoven met een creme. Ook adviseren wij vaak om thuis al een paracetamol in te nemen. De daadwerkelijke behandeling met de fibroblast neemt 15 – 45 minuten in beslag.  Ligt natuurlijk heel erg aan het gebied wat er behandeld wordt.

In onderstaand filmpje kun je goed zien hoe de fibroblast behandeling eruit ziet.  Door de thermische werking blijven er bruine stipjes achter op de huid.  Na de behandeling kan er wat zwelling ontstaan,  maar je zal altijd direct resultaat zien.   De bruine stipjes worden korstjes en deze zullen na een paar dagen al los gaan laten.

Tijdens het genezingsproces mag je deze korstjes er nooit af krabben of te nat maken,  dit kan littekens veroorzaken!!

Direct na de behandeling worden ook weer foto’s gemaakt en de huid behandeld met een nazorgcreme met hoge zonnefactor welke ook camouflerend werkt.  Deze creme,  die het genezingsproces bevordert,  krijg je ook mee naar huis om de huid minstens 2x per dag te behandelen.  Om goed het genezingsproces in de gaten te houden zien we elkaar na een week weer tijdens de nacontrole.

Welke gebieden kunnen we aanpakken?

Elk persoon is anders en daarbij ook het behandelgebied.

Onderstaande prijzen zijn indicaties . De definitieve prijs wordt bepaald naar aanleiding van het intake gesprek. Vaak is 1 behandeling voldoende voor het gewenste resultaat.  Zijn de rimpels of verslapping erger dan is vaak nog een 2e behandeling nodig. Van een eventuele 2e correctie behandeling bedragen de kosten 50% van de oorspronkelijke prijs.

Zien we tijdens de intake dat er meer behandelingen nodig zijn voor het gewenste resultaat, dan zal dit vooraf besproken worden en een totaal prijs over worden afgesproken,  net zoals combinatie van verschillende zones.

Boven ooglift, vanaf 425 euro
Onder ooglift, vanaf 375 euro
Boven en onderooglid, vanaf 650 euro
Kraaienpootjes, vanaf 325 euro
Fronsrimpels, vanaf 150 euro
Voorhoofdsrimpels, vanaf 425 euro
Wenkbrauwlift, vanaf 425 euro

Total facelift – kaak, kin, huid voor de oren, vanaf 550 euro
Mini facelift – huid voor de oren, vanaf 295 euro
Mond/ rookrimpels boven of onderlip, vanaf 450 euro
Rimpels boven en onderlip, vanaf 650 euro
Neus / lippenplooi, vanaf 325 euro
Hals versteviging & lifting, vanaf 325 euro
Pigmentvlek / Xanthelasma / steelwratjes, vanaf 50 euro

 

Direct online reserveren

Graag een vrijblijvend consult en/of behandeling?

Inplannen kan nu ook makkelijk, thuis op de bank, in je eigen tijd…

Check onze agenda hiernaast voor alle mogelijkheden.

Matchen onze agenda’s toch niet?  Schroom niet op ons een bericht te sturen met je voorkeuren>>