fbpx

TC Cryolipolyse

45% effectiever dan normale cryo behandelingen

Wij bieden met de TC Cryo de nieuwste, 100% veilige en meest effectieve Cryo behandeling die er is: Contrast Cryolipolyse!

Thermo Contrast?

TC CRYO = 100% veilig

Misschien heb je de term “vet bevriezen” al eens voorbij zien komen, dat doen wij dus NIET! Wij bevriezen niets, omdat dit blijvende weefselschade en gevoelloosheid kan veroorzaken. De medisch gecertificeerde TC Cryo maakt gebruik van veilige koude en warme temperaturen (6-41°C). Wij noemen dit Contrast Cryolipolyse

Hoe werkt het?

Met TC Cryo wordt de huid en het onderliggende vet- en spierweefsel gekoeld tot 6ْC. De spieren willen het lichaam op temperatuur houden (37ْC) en gaan daarom warmte produceren.
Deze warmte ontstaat doordat spieren een lichaamseigen hormoon afscheiden, dat het bruine vet aanzet tot verbranding. Zo neemt het volume van het bruine vet af. Daarnaast remt het de aanmaak van witte vetcellen. Hierdoor heeft de behandeling een langer doorwerkend effect.

Een ander effect van het toevoeren van koude is dat ook de lever een lichaamseigen hormoon produceert. Dit
hormoon helpt om wit vet om te zetten in bruin vet, dat vervolgens weer verbrand kan worden. Zo kunnen we tijdens een kuur de witte vetlaag aanpakken en vermindert de lichaamsomvang van het behandelde probleemgebied.

Voor welke huid is dit geschikt?

  • cellulite

  • ‘vet’ophopingen

  • lymfoedeem

  • helpt mee met afslanken

  • pijnvermindering bij oedeem

De behandeling

Met TC Cryo verlies je vet door koude en warmte therapie. Het apparaat schakelt binnen 6 seconden van 6ْC naar 41ْC. Je vetcellen worden niet bevroren, waardoor je geen risico loopt op huidbeschadigingen. Wetenschappelijk is aangetoond dat de therapie 45% effectiever is dan een gewone cryo behandeling. De veilige ondergrens van 6ْC wordt aangehouden, omdat een lagere temperatuur geen beter resultaat geeft en dus onnodig is..

Afhankelijk van de indicatie en huidconditie heb je gemiddeld 3 behandelingen nodig.

Wat zijn de voordelen en resultaten ?

  • 3 tot 10 centimeter verlies in 3 behandelingen

  • strakkere huid en minder putjes

  • geen blauwe plekken of pijn achteraf

  • grotere oppervlakten in 1x te behandelen

Behandelprijs

1 behandeling cryolipolyse  € 119,00

Kuur 3x behandelingen a 55 minuten € 299,00

Heb je nog een vraag?

11 + 8 =