Als je bij ons in de salon komt heb je echt even een moment voor jezelf.
Helemaal in deze tijd kun je wel wat extra self-care gebruiken.

Onze Caviar Luxery Treatment is onze luxe behandeling voor ultieme ontspanning. Tijdens deze behandeling gebruiken we producten met kostbaar kaviaarextract welke zorgt voor maximale anti-ageing.

Het resultaat na de behandeling is een zijdezachte en zichtbaar jongere huid.

Caviar Pearl Elixer

Caviar Pearl Elixir is een intensief hydraterend anti-ageing serum verrijkt met kaviaar extract, hyaluronzuur en algen extract. Het hydrateert de huid optimaal en laat deze er meteen gladder, strakker en jeugdiger uitzien. Het vermindert direct droogtelijntjes en beschermt de huid.

Het serum is exclusief verpakt in een luxe cadeaudoos, het perfecte cadeau voor de feestdagen!     59,95 euro

Caviar Elixer - salonhanneke

Caviar Cream

Caviar Cream is een rijk en intensief verzorgingsproduct voor de vermoeide huid, het is een anti-verouderingsverzorging met kaviaar extract. Voor een luxe ervaring met een verzachtende en regenererende werking.Zwart goud voor de huid: het anti-verouderingskaviaar zorgt ervoor dat de huid glad lijkt. De huid krijgt weer meer volume. Lijntjes en rimpels lijken opgevuld. Natuurlijke huidregeneratie wordt versterkt en ondersteund. Het bevat waardevolle bestanddelen die de gestreste huid regenereren en nieuwe energie geven.     59,95 euro

De behandeling