Nog een paar weken en dan begint de zomervakantie.  Wat gaat de tijd ineens snel.  

Maar ben jij zelf al klaar voor de zomer en de vakantie?  Je huid goed beschermd en glad, nagels en voeten weer netjes.  Geen gedoe met mascara of wenkbrauwpotlood straks op de camping.  

Met deze 5 onderdelen ben je lekker makkelijk en snel klaar voor de zomer.

Omdat onze agenda weer goed vol liep hebben we extra uren open gezet in onze agenda.
En van onze best lopende ‘summer ready ‘ behandelingen een snel te boeken combi gemaakt.  

1. Poezelige voeten

Het blijft een dingetje die onderdanen.  Of je bent tevreden of je verafschuwd ze.  Last van je nagels en droge, ruwe voeten met misschien wel eelt doen die mooie nieuwe sandalen niet veel goeds.  Geef ons je voeten in handen en wij maken er weer mooie verzorgde en zachte voetjes van.

  • Naturel pedicure ;  je nagels zijn weer mooi in vorm en glad,  en eelt is verwijderd.  Door de scrub is ook de doorbloeding beter en loop je weer op wolkjes.

  • Color pedicure ;  combi van de naturel pedicure met een langhoudende (gellak) kleur op je nagels

  • Frensh pedicure;   combi van de naturel pedicure met mooie witte lijntjes op de nagels.

  • Repair nail ;  heb je een beschadiging of schimmelnagel?  dan maken we de gehele nagel schoon en netjes en bouwen we met acryl de nagel helemaal na.  Het resultaat is weer een nette mooie nagel die je eventueel kunt lakken.  Dit kan natuurlijk ook in combinatie met bovenstaande pedicure behandelingen.

2. Stralende ogen

Meer uitstraling, lekker makkelijk met zwemmen en op het strand.  Geverfde wenkbrauwen en gekrulde wimpers.

  • Verven wimpers & wenkbrauwen incl. epileren 

  • Wimperlifting ;  je wimpers krijgen een natuurlijk krul (lifting)  waardoor ze de stevigheid krijgen alsof je mascara hebt gebruikt.  

3.  Strakke, gladde benen

Met een rokje of korte broek is het niet het mooiste als je last hebt van cellulite.   Door een paar keer per week je bovenbenen en billen te masseren en cuppen wordt het cellulite minder en verdwijnt soms helemaal.

Ook voor het last minute waxen van je benen of oksels kun je bij ons terecht.  Wil je langdurig overbeharing aanpakken dan raden we de laserbehandelingen bij onze huidtherapeut aan.

  • Cellulite massage
  • losse bodycups

  • waxen onderbenen

4.  Summer Facial Treatment

In de zomer kan je je huidverzorging meestal aanpassen.  Luchtiger cremes voelen vaak lekkerder en frisser.  Ook raden we je aan om de SPF (zonnebrand) vaker te gebruiken.  Niet alleen tegen pigment, maar ook tegen huidveroudering.

En wij introduceren na de zomer nieuwe behandelcombinaties van LOOkX met nieuwe producten. Tijdens de Summer Facial treatment ontdek je alvast een aantal nieuwe producten tijdens de behandeling.

Summer facial treatment  

5.  Permanente make-up

Ga je wat later op vakantie en wil je echt geen zorgen meer over je wenkbrauwen of ogen?

26 juli is Oxana weer aanwezig in de salon voor een eyeliner of strakke wenkbrauwen.