Het zonnetje schijnt en de behoeftes van de huid veranderen. De huid heeft juist tijdens de zomermaanden extra behoefte aan vocht en bescherming.

De Summer Protection Treatement

is een krachtig hydraterende, weerstand verhogende en herstellende behandeling.

Tijdens deze behandeling staan vooral een aantal nieuwe producten van LOOkX centraal.
De Vitamin C microdermabrasion, het anti-ageing sheet mask en optioneel de Lifting Hyalurionic Acid Patches.

De volgende effectieve producten worden gebruikt tijdens de behandeling:

Amazing cleansing balm

Deze balm verandert na contact met water in een verzorgende olie die elk huidtype perfect schoon, gehydrateerd en hersteld achterlaat. Pure verwennerij! En praktisch, want een lotion kan vervolgens achterwege worden gelaten.

Moisture serum

Dit serum herstelt je vochtbalans, voorkomt vochtverlies en bewaakt de gezondheid van de huid door te hydrateren op time-release-basis. Droogtelijntjes en een trekkerige gevoel verdwijnen. De huid is zacht, ontspannen en straalt.

Youth Defense cream

De creme heeft een pre anti-ageing werking en zorgt voor een gezonde, stralende en jeugdige huid. De formule heeft een drievoudig effect: power, protect en preserve. Het activeren, beschermen en herstellen van huidcellen is van cruciaal belang om de huid in topconditie te houden. Effectieve werkstoffen gaan rimpels, verslapping, pigmentatie en onregelmatigheden tegen.

Smart 4-in-1 Protection Primer

Blue light protection om de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van blauw licht (van bijvoorbeeld je smartphone).  30 UVA en UVB protection om te beschermen tegen UV-straling.  Pollution protector om de huid te beschermen tegen o.a. stadsvervuiling en uitlaatgassen en DNA-bescherming om huidveroudering tegen te gaan.

Vitamin C microdermabrasion *NIEUW*

Een superieure exfoliatie en vrije radicalen vanger in een. De intensieve scrub heeft een reinigende en cel vernieuwende werking en laat je huid fris en zacht achter. Het zorgt voor een stralend resultaat en zijdezachte textuur. Diep reinigend, verfrissend, oplichtend & verhelderend, verhoogt opnamevermogen van de huid

Anti-ageing sheet mask *NIEUW*

Masker op basis van pure zijde en liposomen, voor een zachte, gezonde en verstevigde huid. Het geeft optimale hydratatie en is zeer geschikt voor de gevoelige huid. Vermindert lijntjes en rimpels, stimuleert de collageen aanmaak, krachtige anti-oxidant en verhoogt de weerstand van de huid.

Summer Protection Treatment   45 min   € 64,00

Het resultaat is een zijdezachte, gezonde, egale en super gehydrateerde huid.

Optioneel toevoeging:

  • LOOKX Lifting Hyalurionic Acid patches *NIEUW*         + 12,50 euro p/stuk

    is de meest zuivere dermocosmetische innovatie van het moment. Het is het eerste cosmetische product dat op basis van een nieuw afleveringssysteem is ontwikkeld. Nanodelivery Hyaluronic Acid wordt direct door de huid opgenomen. Werkt krachtiger en sneller dan serums of ampullen, directe rimpelvermindering, directe hydratatie, liftend effect, egaliseert, Verfijnt de poriën en bevordert regeneratie van de huid.

  • Massage van gezicht, nek, decollete          + 13 euro

De behandeling kan éénmalig worden geboekt maar ook in kuurvorm voor een langdurige verbetering van jouw huid.