Eén of twee keer per week een gezichtsmasker gebruiken verbetert jouw huid. Een masker biedt een moment van ontspanning, maar kan veel meer dan dat zijn. Een goed masker verbetert de conditie en het opnamevermogen van de huid. Het zorgt voor direct resultaat en op de lange termijn.

Trends

Er zijn verschillende soorten maskers, zoals crème maskers en sheet maskers. Wanneer je het juiste gezichtsmasker kiest behaal je het meeste resultaat.

Van een vermoeide naar vitale huid in 15 minuten! Het verkwikt en kalmeert, gaat roodheid tegen, vermindert rimpeltjes en zorgt voor een soepele, elastische en egale huid. Met o.a. merlot druif extract, het remt de afgifte van histamine, kalmeert roodheid en verbetert het zuurstofgehalte in de cellen.

Anti-ageing sheet mask
Krijg meteen wat je wilt: een egale, stralende huid. Met een direct liftend en verstevigd effect en verbluffende resultaten. Bovendien herstelt het schade door UV-stralen. Het ingrediënt matrixyl 3000 stimuleert collageenproductie, vermindert rimpels en verbetert teint.

 

Tips

Ken je de Derma skin polish pads van LOOkX? Deze pads kun je over je gezicht verdelen als een soort masker. Laat de pads 10 minuten zitten en verwijder ze daarna. De dode huidcellen verdwijnen en een egale huid komt tevoorschijn. Breng dan een royale laag LOOkX Skin multitasker aan als neutralizer.

Wil je jouw masker nog beter laten werken? Reinig goed je gezicht en scrub daarna je gezicht met LOOkX Vitamin cocktail scrub. De dode huidcellen verwijder je zo op milde wijze, zodat het masker nóg beter de huid kan indringen.

Vind je het lastig bepalen welke masker het beste bij jou past? Stuur ons een bericht of whatsapp. Hanneke & Joyce zitten zoveel mogelijk voor je klaar om te adviseren.

Ja, ik wil mijn huid verbeteren

Kom je voor de eerste keer in de salon?
Boek dan een 1e consult met behandeling.

Door middel van een huidanalyse, intake en huidscan, maken we een persoonlijk huidverbeteringsplan. Hierna weet je precies welke behandelingen en producten er nodig zijn om jouw huid te verbeteren.

Je ontvangt bij deze 1e consultbehandeling een 3 weekse behandelset voor thuis, zodat je direct effectief aan je huid kan werken.