Ook behoefte aan bescherming voor de kou?

De gezichtsolie uit de Dry Skin lijn biedt je huid de oplossing!

Je huid heeft wat te verduren in de winter; lage temperaturen, koude wind en droge verwarmingslucht. Hierdoor wordt de beschermingsfunctie van je huid aangetast. Je huid kan het vocht niet meer goed vasthouden en reageert met irritatie en roodheid.

De Janssen Cosmetics ‘Face Oil’ is een hoogwaardige gezichtsolie die de vocht en lipidenarme huid weer in balans brengt.

De natuurlijke olien worden probleemloos door de bovenste laag van je huid geabsorbeerd, zodat je huid haar elasticiteit terugkrijgt. Op hetzelfde moment, voorkomt een zacht lipidenlaagje op de huid, je huid tegen verlies van vocht dat van nature aanwezig is in de huid. Zo blijft de huid goed beschermd tegen overmatige uitdroging, zelfs onder extreme omstandigheden.

s Ochtends en/of ‘s avonds enkele druppels Face Oil op de gereinigde huid aanbrengen en licht inmasseren.
Tip: FACE OIL biedt de sterk uitgedroogde huid ideale bescherming tegen wind en andere weersinvloeden, met name in de winter. Gebruik FACE OIL onder dergelijke omstandigheden bovenop de gebruikelijke dag- of nachtcrème .
Om de huid daarnaast ook tegen licht te beschermen, kan na het reinigen als eerste een laagje FACE GUARD worden aangebracht.
Masseer ook een paar druppels FACE OIL in het nagelbed, voor een fraaie en zachte huid rond de nagels.