Preventief beschermen en voorkomen van te snelle huidveroudering & het verbeteren van de verouderde, verslapte huid.

Salon Hanneke skincare | wellness is een huidinstituut in Groningen en wij richten ons op de gehele verbetering van de huid met een specialisatie op het gebied van anti-aging.

Tijdens de behandelingen werken wij met cosmeceuticals en dermocare producten met biotechnologische werkstoffen. Deze huideigen werkstoffen geven in combinatie met peptides een sneller resultaat in de diepere huidlagen.

En ben je op zoek naar het optimale of sneller resultaat naar jou ideale huidconditie dan ondersteunen we je huid van binnenuit met bouwstoffen door gebruik van professioneel supplementen van Laviesage en eventuele voedingsadviezen.

Snel, zichtbaar en voelbaar resultaat en, niet onbelangrijk, met langdurig resultaat!

En dat is toch precies wat we allemaal willen?

 

  

 

Wij blijven ons scholen op het gebied van huidverbetering en dermatologie. Op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en technieken en, heel belangrijk, om jou als klant nog beter uit te kunnen leggen hoe jouw huid werkt en waarom wij iets doen. En hoe kostbaar je huid is.

Team

Naast ons eigen team bestaande uit Hanneke, Anouk & Joyce, werken wij ook al een aantal jaren met specialisten samen die ons op bepaalde gebieden kunnen aanvullen.

Amanda & Lysette zijn onze BIG geregistreerde huidtherapeuten die elke week een dag bij ons in de salon zijn. Zij verzorgen alle laserbehandelingen. Probleemhuiden met ernstig acne, littekens, overbeharing, couperose behandelen we eerst met de laser.

Oxana Hermes is onze Permanente Make Up specialist. Naast haar eigen praktijk in Coevorden is ze elke maand bij ons in de salon aanwezig voor het zetten van eyeliners, eyebrows en lippen.

partner-logo01
nvh-75
nvsed-75
kwaliteitsregister-2
ggd-wit-klein