Waarom ons

Salon Hanneke heeft zich de laatste aantal jaren gespecialiseerd in behandelingen gericht op huidverbetering en huidverjonging. Een mooie huid is in onze beleving een gladde, egale, frisse huid,  welke naar leeftijd stevig is met weinig lijntjes en rimpels.

We kunnen helaas het verouderingsproces niet voorkomen maar wel vertragen.  Als jij je huid in een zo goed mogelijke conditie brengt en houdt, zal je huid ook langer mooi blijven en zullen huidproblemen zoveel mogelijk worden voorkomen.

Jouw vraag en wat wij kunnen doen

Jij hebt een vraag of een huidprobleem waardoor je nu aan het zoeken bent naar een oplossing.

Waarschijnlijk heb je je al eens ingelezen of heb je gehoord over een bepaalde behandeling die wij aanbieden.

Al onze behandelingen, technieken en combinaties hebben een doel om een zo groot mogelijk resultaat te kunnen bereiken.  Jouw huid weer te laten stralen, zodat je met een tevreden gevoel en met zelfvertrouwen weer in de spiegel kijkt.

Snel, zichtbaar en voelbaar resultaat en, niet onbelangrijk, met langdurig resultaat!  En dat is toch precies wat je wilt?

Omdat jij niet te vergelijken bent met iemand anders hebben we ook geen standaard behandelingen en beginnen we altijd met een uitgebreide intake en huidscan. De resultaten hiervan krijg je ook direct mee naar huis,  evenals ons behandelplan.  Voor je 1e behandeling bij ons hebben we een kennismakingsbehandeling.

Team

Naast ons eigen team huidspecialisten bestaande uit Hanneke, Anouk en Joyce werken wij ook al een aantal jaren met specialisten die ons op bepaalde gebieden aanvullen.

Lysette is onze BIG geregistreerde huidtherapeut.  Zij verzorgt alle laserbehandelingen in onze salon. 

Oxana Hermes is onze Permanente make-up specialist.  Naast haar eigen praktijk in Coevorden is ze elke maand bij ons in de salon aanwezig.

Wij blijven ons scholen op het gebied van huidverbetering en dermatologie, zodat we jou nog beter kunnen uitleggen waarom we iets doen en hoe je huid werkt. 

Heb je nog een vraag?

14 + 9 =