Waarom ons

Salon Hanneke heeft zich de laatste aantal jaren gespecialiseerd in behandelingen gericht op huidverbetering en huidverjonging. Een mooie huid is in onze beleving een gladde, egale, frisse huid,  welke naar leeftijd stevig is met weinig lijntjes en rimpels.

We kunnen helaas het verouderingsproces niet voorkomen maar wel vertragen.  Als jij je huid in een zo goed mogelijke conditie brengt en houdt, zal je huid ook langer mooi blijven en zullen huidproblemen zoveel mogelijk worden voorkomen.

Het optimale resultaat voor jouw huid!

Al onze behandelingen, technieken en combinaties hebben een doel om een zo groot mogelijk resultaat te kunnen bereiken.  Jouw huid weer te laten stralen, zodat je met een tevreden gevoel en met zelfvertrouwen weer in de spiegel kijkt.

Dit kunnen we alleen bereiken door samen met jou te werken.

Dagelijks gebruik jij twee maal daags de cosmeceuticals of dermacosmetics die wij ook in de salon gebruiken.  Op deze manier hou je de resultaten langer vast en leg je ook een basis waarbij we in de salon iedere keer je huidconditie nog meer kunnen verbeteren.

Snel, zichtbaar en voelbaar resultaat en, niet onbelangrijk, met langdurig resultaat!  En dat is toch precies wat je wilt?

Behandeling op maat

Omdat jij niet te vergelijken bent met iemand anders hebben we ook geen standaard behandelingen.  Voor iedereen bepalen aan de hand van ons eigen uitgebreidde intake en huidscan een persoonlijk behandelplan en de juiste producten voor thuis.

Jouw wensen en mogelijkheden worden hierin meegenomen. .

Wij staan voor resultaat, gemak en ontzorging op het gebied van huidverbetering.

Team

Naast ons eigen team huidspecialisten bestaande uit Hanneke, Anouk en Joyce werken wij ook al een aantal jaren met specialisten die ons op bepaalde gebieden aanvullen.

Lysette is onze BIG geregistreerde huidtherapeut.  Zij verzorgt alle laserbehandelingen in onze salon. 

Oxana Hermes is onze Permanente make-up specialist.  Naast haar eigen praktijk in Coevorden is ze elke maand bij ons in de salon aanwezig.

Wij blijven ons scholen op het gebied van huidverbetering en dermatologie, zodat we jou nog beter kunnen uitleggen waarom we iets doen en hoe je huid werkt. 

Heb je nog een vraag?

8 + 14 =