Waarom ons

Salon Hanneke heeft zich de laatste aantal jaren gespecialiseerd in behandelingen gericht op huidverbetering en huidverjonging. Een mooie huid is voor ons een gladde, egale, frisse huid,  welke stevig is met weinig lijntjes en rimpels.

We kunnen helaas het verouderingsproces niet voorkomen maar wel vertragen.  Als jij je huid in een zo goed mogelijke conditie brengt en houdt, zal je huid ook langer mooi blijven en zullen huidproblemen zoveel mogelijk worden voorkomen.

Het optimale resultaat voor jouw huid!

Al onze behandelingen, technieken en combinaties hebben een doel om een zo groot mogelijk resultaat te kunnen bereiken.  Jouw huid weer te laten stralen, zodat je met een tevreden gevoel en met zelfvertrouwen weer in de spiegel kijkt.

Dit kunnen we alleen bereiken door samen met jou te werken.

Zodra je bij ons komt heb je waarschijnlijk een plaatje in je hoofd hoe jij wil dat je huid eruit ziet.  Wij zullen op basis van jouw levenstijl, huidtype en huidconditie een zo optimaal plan voor je samenstellen.  En ook hierin zullen we eerlijk zijn wat de te verwachten resultaten zullen zijn en als dit nodig is je doorsturen.

Tevens is het belangrijk om je huid zoveel mogelijk te ondersteunen, op deze manier hou je de resultaten langer vast en leg je ook een basis waarbij we in de salon iedere keer je huidconditie nog meer kunnen verbeteren.

Snel, zichtbaar, voelbaar en langdurig resultaat! 

En dat is toch precies wat je wilt?

Behandeling op maat

Omdat jij niet te vergelijken bent met iemand anders hebben we ook geen standaard behandelingen.  Voor iedereen bepalen wij aan de hand van ons eigen uitgebreidde intake en huidscan een persoonlijk behandelplan en de juiste huidverzorgingsritueel.

Jouw wensen en mogelijkheden worden hierin meegenomen. .

Wij staan voor resultaat, gemak en ontzorging op het gebied van huidverbetering.

Team

Ons team huidspecialisten bestaand uit Hanneke, Joyce, Cynthia, Merle, Kimberley en Linda.  Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken, apparatuur en producten.  Door goede onderlinge samenwerking en overleg begeleiden wij je naar een optimale huidconditie. 

We blijven constant onze vakkennis verbreden door nieuwe opleidingen en trainingen te volgen.  Om kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij de ANBOS.   Ook zijn wij GGD goedgekeurd en AGB gecertificeerd zodat je bepaalde behandelingen kunt declareren bij de zorgverzekering.

Daarnaast is  Oxana Hermes onze Permanente make-up specialist.  Naast haar eigen praktijk in Coevorden is ze elke maand bij ons in de salon aanwezig.

 

Hanneke
Eigenaresse / huidspecialist

Joyce
Huidspecialist

Cynthia
Huidspecialist

Merle
Huidspecialist

Kimberley
Huidspecialist / Frontoffice

Linda
Huidspecialist

Heb je nog een vraag?

6 + 8 =