Waarom ons

Preventief beschermen,

voorkomen van te snelle huidveroudering

en verbeteren van de verouderde, verslapte huid.

Salon Hanneke skincare wellness is een huidinstituut in Groningen die zich richt op de gehele verbetering van jou huid en als voornaamste doel om huidveroudering te vertragen.

Door cosmeceuticals en dermocare producten, samen met de juiste apparatuur en supplementen werken we probleemoplossend, specialistisch en doelgericht waardoor we het beste resultaat krijgen betreft anti-aging.

Persoonlijke aandacht staat voorop, u krijgt bij ons een eerlijk advies.

In de afgelopen 14 jaar tijd hebben wij diverse opleidingen en cursussen gevolgd om onze specialisaties uit te breiden.  ons vooral gespecialiseerd in:

Team

Naast ons eigen team bestaande uit Hanneke, Anouk & Joyce,  werken wij ook al een aantal jaren met specialisten samen die ons op bepaalde gebieden kunnen aanvullen.

Lysette is onze BIG geregistreerde huidtherapeut van Cosmetique-Totale.  Elke week is ze een dag bij ons in de salon aan het werk en verzorgd ze alle laserbehandelingen.

Oxana Hermes is onze specialist in Permanente Make-up.  Naast haar eigen praktijk in Coevorden is ze elke maand bij ons in de salon aanwezig voor het zetten van eyeliners, eyebrows en lippen.