Helemaal enthousiast zijn we over de nieuwe producten van LOOkX met UV bescherming.

Al onze zonproducten zijn *Derma effect skincare *Vrij van parabenen *Vrij van minerale oliën *Dierproefvrij *Geschikt voor alle huidtypen.

Als je je bewust bent om je huid te verbeteren dan is het ook belangrijk om je zonbescherming daar op af te stemmen met producten die meer doen dan alleen UVA en UVB bescherming.

Nieuw is de Smart 4-in-1 protection primer.

Deze legt een soort laagje over de huid om te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Bovendien vult het fijne lijntjes en rimpels op, verbetert het de teint en zorgt ervoor dat make-up feilloos hecht. Het heeft een matterende en porie verfijnende werking en geeft voor een instant retouch effect. Na gebruik voelt de huid zacht aan en ziet er stralend uit.
Maar het belangrijkste: De Smart 4-in-1 protection primer heeft een viervoudig beschermende werking:

– De primer bevat een blue light protection om jouw huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van blauw licht (van bijvoorbeeld je smartphone). De straling dringt door tot in de diepste huidlagen, veroorzaakt vorming van vrije radicalen die zorgen voor oxidatieve stress, vroegtijdige huidveroudering en pigmentatie.

– Er is een SPF 30 UVA en UVB protection toegevoegd om je te beschermen tegen UV-straling.

– Er zit een pollution protector in, om je huid te beschermen tegen bijvoorbeeld stadsvervuiling, uitlaatgassen etc. Deze factoren bedreigen de beschermende en anti-oxidatieve functies van je huid en vernietigen de collageenstructuur.

– Ook wordt het DNA van je huid beschermd, om op deze wijze huidveroudering tegen te gaan.

Gebruik over je dagcreme en onder je make-up. Ideaal voor elke dag bescherming!

Verkrijgbaar in de salon of online voor € 34,95

SUN SPF30 in nieuwe verpakking

LOOkX Sun fluid SPF30 is één van de best-sellers bij ons in de salon. Dankzij de natuurlijke, huidvriendelijke en veilige zonnefilters is deze erg geliefd bij onze klanten. De formule blijft daarom ongewijzigd maar de verpakking is aangepast: LOOkX Sun fluid SPF30 zit voortaan in een 75 ml tube. Deze verpakking is makkelijk mee te nemen en er zit bijna twee keer zo veel in als de vorige verpakking (40 ml)!

LOOkX Sun fluid SPF30 kan dagelijks worden aangebracht om de huid te beschermen tegen zonlicht (het brede UV-filter voldoet aan de internationale regelgeving voor zoncosmetica) en andere schadelijke factoren van buitenaf.

De formule voorkomt huidveroudering en pigmentvorming en heeft een herstellende werking op het DNA. Dankzij zijn lichte, zijdezachte textuur versmelt hij direct na het aanbrengen met de huid, waardoor hij niet te zien of te voelen is.

– Heeft een ultralichte, vetvrije textuur (plakt niet)
– Beschermt de huid tegen verouderende UVA- en UVB-stralen
Herstelt zonschade
– Ondersteunt het huideigen beschermingsmechanisme

– Reguleert de vochthuishouding

Gebruik onder of over je dagcreme. Perfect voor op vakantie of als je de hele dag buiten bent. Makkelijk na 2 uur weer aan te brengen!

Verkrijgbaar in de salon of online voor € 39,95

 

NIEUW Naturel Velvet Mineral Foundation

LOOkX Make up lanceert haar meest huidvriendelijke foundation ooit, een poeder foundation met anti-ageing effect. Het bevat verzorgende ingrediënten (o.a. vitamine E) en truffel extract om de huid te beschermen tegen rimpels en huidveroudering. LOOkX Natural velvet mineral foundation zorgt voor een natuurlijk egale huid zonder maskergevoel, verstopt de poriën niet en laat de huid ademen.

– De foundation bevat een SPF 15 om de huid te beschermen tegen UV-stralen.
Longlasting product dat zelfs een intensieve workout overleeft.
– Het verstopt de poriën niet en laat de huid ademen.
– Verzorgt de huid d.m.v. onder andere exclusief truffel extract met anti-ageing effect.

Je kunt de dekking naar eigen wens aanpassen door verschillende laagjes aan te brengen en/of kwasten te gebruiken.

– Lichte dekking – aanbrengen met LOOkX Powder brush
– Medium dekking – aanbrengen met LOOkX Kabuki brush
– Volledige dekking – aanbrengen met LOOkX Make-up spons

LOOkX Natural velvet mineral foundation is geschikt voor elk huidtype, ook voor de gevoelige huid, rosacea en acne.
Verkrijgbaar in drie tinten: Vanilla, Honey en Cashew.

Breng eerst je dagcreme en bv de nieuwe smart 4in1 primer aan en daarna de Naturel Velvet Mineral Foundation voor een perfecte huidbescherming.

Verkrijgbaar in de salon of online voor € 34,50

partner-logo01
nvh-75
nvsed-75
kwaliteitsregister-2
ggd-wit-klein